충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : Q]
11건 중 11건 출력
1/1 페이지 엑셀파일 출력
제한항목
1997 삭제
American Chemical Society, Books and Journals Division] 삭제

검색간략리스트

열거형 테이블형
1.
서명
Qualitative and Quantitative Analysis of Flavor Additives on Tobacco Products Using SPME-GC-Mass Spectroscopy 미리보기
저자
Clark, T. J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
Qualitative and Semiquantitative Analysis of Dried Fruits and Seasoning Products of Paprika Using Photoacoustic Spectroscopy 미리보기
저자
Vinha, C. A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
Quality Differences Assessment in Canned Sardine (Sardina pilchardus) byFluorescence Detection 미리보기
저자
Aubourg, S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
Quantification and Characterization of Anthocyanins in Balaton Tart Cherries 미리보기
저자
Wang, H
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
Quantification of Generic Salatrim in Foods Containing Salatrim and Other Fats Having Medium- and Long-Chain Fatty Acids 미리보기
저자
An Shun Huang
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
Quantification of �Farnesene and Its Conjugated Trienol Oxidation Products from Apple Peel by C~1~8-HPLC with UV Detection 미리보기
저자
Whitaker, B. D
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
7.
서명
Quantitation and Sensory Studies of Character Impact Odorants of Different White Wine Varieties 미리보기
저자
Guth, H
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
8.
서명
Quantitative Analysis of the Flavonoid Content of Commercial Tomatoes, Onions, Lettuce, and Celery 미리보기
저자
Crozier, A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
9.
서명
Quantitative Comparison of Volatile Flavor Compounds in Deep-Roasted andLight-Roasted Sesame Seed Oil 미리보기
저자
Shimoda, M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
10.
서명
Quantitative Recovery of Sulfonamides from Chicken Liver, Beef Liver, and Egg Yolk via Modified Supercritical Carbon Dioxide 미리보기
저자
Combs, M. T
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
11.
서명
Quasi-elastic Light Scattering Study on the Globin Hydrolysate Gel Formation Process 미리보기
저자
Xin Qi Liu
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 

하단메뉴