충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : 전체]
6건 중 6건 출력
1/1 페이지 엑셀파일 출력
제한항목
기사 삭제
Anema, S. G 삭제

검색간략리스트

열거형 테이블형
1.
서명
Effect of pH on the Association of Denatured Whey Proteins with Casein Micelles in Heated Reconstituted Skim Milk/ 미리보기
저자
Anema, S. G
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
Effect of pH on the turbidity of pressure treated calcium caseinate suspensions and skim milk 미리보기
저자
Anema, S. G
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
Heat-Induced, pH-Dependent Dissociation of Casein Micelles on Heating Reconstituted Skim Milk at Temperatures below 100� 미리보기
저자
Anema, S. G
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
Reaction Kinetics of Thermal Denaturation of Whey Proteins in Heated Reconstituted Whole Milk 미리보기
저자
Anema, S. G
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
Substitution reactions of [Ce~2Co~4Fe~2(CO)~2~1] with methylgermanes, and its decarbonylation. Structures of [Fe~2{�4-GeCo~2(CO)~6(�GeMe~2)}~2-(CO)~7] and [Fe~3{�3-GeCo(CO)~4}~2-(CO)~9] 미리보기
저자
Anema, S. G
발행처
Royal Society of Chemistry
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
The effect of pH and heat treatment on the kappa-casein content and the zeta-potential of the particles in reconstituted skim milk 미리보기
저자
Anema, S. G
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 

하단메뉴