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1.
서명
Accessibility of Amino Groups in Gluten Proteins Studied by a Combination of Chemical Labeling and Immunochemical Detection/ 미리보기
저자
Scardone, D
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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2.
서명
Activity and Inhibition of Polyphenol Oxidase in Extracts of Bran and Other Milling Fractions from a Variety of Wheat Cultivars./ 미리보기
저자
Okot-Kotber, M
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
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3.
서명
Adsorption Studies of Interaction Between Water-Extractable Nonstarch Polysaccharides and Prolamins in Cereals/ 미리보기
저자
Elofsson, U
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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4.
서명
Alkaline Processing (Nixtamalization) of White Mexican Corn Hybrids for Tortilla Production: Significance of Corn Physicochemical Characteristics and Process Conditions./ 미리보기
저자
Sahai, D
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
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5.
서명
Analytical Techniques for Understanding Nixtamalized Corn Flour: Particle Size and Functionality Relationships in a Masa Flour Sample./ 미리보기
저자
Sahai, D
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
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6.
서명
An Improved Method for Using a Microsatellite in the Rice Waxy Gene to Determine Amylose Class./ 미리보기
저자
Bergman, C J
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
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7.
서명
A Rapid Protein Digestibility Assay for Identifying Highly Digestible Sorghum Lines./ 미리보기
저자
Aboubacar, A
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
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8.
서명
Assessment of Heat-Damaged Wheat Kernels Using Near-Infrared Spectroscopy./ 미리보기
저자
Wang, D
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
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9.
서명
Author Index 2000 /// 미리보기
저자
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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10.
서명
Author Index to Volume 78 /// 미리보기
저자
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
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11.
서명
Basic Rheology of Bread Dough with Modified Protein Content and Glutenin-to-Gliadin Ratios./ 미리보기
저자
Uthayakumaran, S
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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12.
서명
Breadmaking Quality Estimation by Fast Spectrophotometric Method./ 미리보기
저자
Tosi, E A
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
13.
서명
Categorizing Rice Cultivars Based on Cluster Analysis of Amylose Content, Protein Content and Sensory Attributes./ 미리보기
저자
Bett-Garber, K L
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
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원문제공마감년
14.
서명
Chalky and Translucent Rice Grains Differ in Starch Composition and Structure and Cooking Properties/ 미리보기
저자
Lisle, A J
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
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15.
서명
Characterization of Oat Endoproteinases that Hydrolyze Oat Globulins/ 미리보기
저자
Mikola, M
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
16.
서명
Characterization of the 1B-Type w-Gliadins from Triticum aestivum Cultivar Butte 미리보기
저자
DuPont, F M
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
17.
서명
Characterization of Thiamin-Binding Protein from Wheat Germ/ 미리보기
저자
Adachi, T
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
18.
서명
Chemical and Physicochemical Properties of Maize Starch After Industrial Nixtamalization./ 미리보기
저자
Toro-Vazquez, J F
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
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원문제공마감년
19.
서명
Classification of Single- and Double-Mutant Corn Endosperm Genotypes by Near-Infrared Transmittance Spectroscopy./ 미리보기
저자
Campbell, M R
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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원문제공마감년
20.
서명
Comparison of Asian Noodles from Some Hard White and Hard Red Wheat Flours./ 미리보기
저자
Seib, P A
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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