충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : 전체]
6건 중 6건 출력
1/1 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
1.
서명
Effect of illumination source on the appearance of fresh meat cuts/ 미리보기
저자
Barbut, S
발행처
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
Effects of three cellulose gums on the texture profile and sensory properties of low fat frankfurters 미리보기
저자
Barbut, S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
Microstructure of white and dark turkey meat batters as affected by pH 미리보기
저자
Barbut, S
발행처
Longman
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
Occurrence of pale soft exudative meat in mature turkey hens 미리보기
저자
Barbut, S
발행처
Longman
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
Problem of pale soft exudative meat in broiler chickens 미리보기
저자
Barbut, S
발행처
Longman
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
PROCESSING AND PRODUCTS - Acceptance of Fresh Chicken Meat Presented Under Three Light Sources/ 미리보기
저자
Barbut, S
발행처
Poultry Science Association, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 

하단메뉴