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1.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Evolution of the Composition of a Selected Bitter Camembert Cheese during Ripening: Release and Migration of Taste-Active Compounds/ 미리보기
저자
Engel, E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
2.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Evolution of the Taste of a Bitter Camembert Cheese during Ripening: Characterization of a Matrix Effect/ 미리보기
저자
Engel, E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Taste Active Compounds in a Goat Cheese Water-Soluble Extract. 1. Development and Sensory Validation of a Model Water-Soluble Extract/ 미리보기
저자
Engel, E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Taste Active Compounds in a Goat Cheese Water-Soluble Extract. 2. Determination of the Relative Impact of Water-Soluble Extract Components on Its Taste Using Omission Tests/ 미리보기
저자
Engel, E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 

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