충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : 전체]
6건 중 6건 출력
1/1 페이지 엑셀파일 출력
제한항목
Shahidi, F 삭제

검색간략리스트

열거형 테이블형
1.
서명
Alkali-assisted extraction of proteins from meat and bone residues of harp seal (Phoca groenlandica) 미리보기
저자
Shahidi, F
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
Antioxidant Activity of Protein Hydrolyzates from Aquatic Species 미리보기
저자
Shahidi, F
발행처
American Oil Chemists' Society
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
Effect of Processing on Flavor Precursor Amino Acids and Volatiles of Sesame Paste (Tehina) 미리보기
저자
Shahidi, F
발행처
American Oil Chemists' Society
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
Endogenous Antioxidants and Stability of Sesame Oil As Affected by Processing and Storage 미리보기
저자
Shahidi, F
발행처
American Oil Chemists' Society
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Nutrient Distribution and Phenolic Antioxidants in Air-Classified Fractions of Beach Pea (Lathyrus maritimus L.)/ 미리보기
저자
Shahidi, F
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
Protein hydrolyzates from seal meat as phosphate alternatives in food processing applications 미리보기
저자
Shahidi, F
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 

하단메뉴