충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : 전체]
7건 중 7건 출력
1/1 페이지 엑셀파일 출력
제한항목
Young, L. L 삭제
검색결과제한

검색간략리스트

열거형 테이블형
1.
서명
Effect of Calcium Marination on Biochemical and Textural Properties of Peri-Rigor Chicken Breast Meat 미리보기
저자
Young, L. L
발행처
Poultry Science Association, etc.]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
Effect of Electrical Stimulation in Combination with Calcium Chloride orSodium Chloride Treatments at Constant Ionic Strength on Moisture Binding and Textural Quality of Early-Harvested Breast Fillets 미리보기
저자
Young, L. L
발행처
Poultry Science Association, etc.]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
Effect of Postchill Aging and Sodium Tripolyphosphate on Moisture Binding Properties, Color, and Warner-Bratzler Shear Values of Chicken Breast Meat 미리보기
저자
Young, L. L
발행처
Poultry Science Association, etc.]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
Effect of Stunning Time and Polyphosphates on Quality of Cooked Chicken Breast Meat 미리보기
저자
Young, L. L
발행처
Poultry Science Association, etc.]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
Effect of Time Post-Mortem on Development of Pink Discoloration in Cooked Turkey Breast Meat 미리보기
저자
Young, L. L
발행처
Poultry Science Association, etc.]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
Effects of Stunning Duration on Quality Characteristics of Early DebonedChicken Fillets 미리보기
저자
Young, L. L
발행처
Poultry Science Association, etc.]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
7.
서명
PROCESSING AND PRODUCTS - Effects of Age, Sex, and Duration of Postmortem Aging on Percentage Yield of Parts from Broiler Chicken Carcasses/ 미리보기
저자
Young, L L
발행처
Poultry Science Association, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 

하단메뉴