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1.
서명
Ability of neonatal human Lactobacillus isolates to remove cholesterol from liquid media 미리보기
저자
Marshall, V. M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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2.
서명
A model food system for mass transfer in the acidification of cut root vegetables 미리보기
저자
Azevedo, I. C. A
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
3.
서명
An NMR pulsed field gradient study of the electrical and conventional heating of carrot 미리보기
저자
Stapley, A. G. F
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
4.
서명
Commentary on `Optimization of experimental parameters for the EPR detection of the cellulosic radical in irradiated foodstuffs' 미리보기
저자
Desrosiers, M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
5.
서명
Continued inhibitory effect of carbon dioxide packaging on Listeria monocytogenes and other microorganisms on normal pH beef during abusive retail display 미리보기
저자
Avery, S. M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
6.
서명
Current methods to evaluate contribution and interactions of components to flavour of solid foods using hard cheese as an example 미리보기
저자
Delahunty, C. M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
7.
서명
Effect of emulsifier type and homogenization temperature and pressure onphysical properties of peanut extract 미리보기
저자
Rustom, I. Y. S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
8.
서명
Effect of formulation on protein breakdown, in vitro digestibility, rheological properties and acceptability of tarhana, a traditional Turkish cereal food 미리보기
저자
Ibanoglu, S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
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9.
서명
Effect of irradiation and chilled storage on the microbiological and sensory quality of a ready meal 미리보기
저자
McAtter, N. J
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
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원문제공마감년
10.
서명
Effects of formulation and processing conditions on easily extractable lipid and nitrogen components of wheat sourdoughs 미리보기
저자
Collar, C
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
11.
서명
Electropalatography in the study of tongue movement during eating and swallowing (a novel procedure for measuring texture-related behaviour) 미리보기
저자
Jack, F. R
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
12.
서명
Estimation of confidence interval of pasteurizing values of conduction-heated Sous Vide food in a combination oven 미리보기
저자
Xie, G
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
13.
서명
Fatty acid composition of the total, neutral and phospholipids of pond-raised Brazilian Piaractus mesopotamicus 미리보기
저자
Maia, E. L
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
14.
서명
Formulation and rheological characterization of reduced-calorie food emulsions 미리보기
저자
De Cindio, B
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
15.
서명
Growth of the psychrotrophic pathogens Aeromonas hydrophila, Listeria monocytogenes and Yersinia enterocolitica on smoked blue cod (Parapercis colias) packed under vacuum or carbon dioxide 미리보기
저자
Graham Bell, R
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
16.
서명
Heat-resistant fungi in Nigerian heat-processed fruit juices 미리보기
저자
Obeta, J. A. N
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
17.
서명
High pressure and pasteurization effect on duck foie gras 미리보기
저자
El Moueffak, A
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
18.
서명
Improved water resistance in edible zein films and composites for biodegradable food packaging 미리보기
저자
Yamada, K
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
19.
서명
Influence of large solid spherical particles on the residence time distribution of the fluid in two-phase tubular flow 미리보기
저자
Baptista, P. N
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
20.
서명
Kinetics of sunflower oil contamination with polycyclic aromatic hydrocarbons from contaminated recycled low density polyethylene film 미리보기
저자
Simko, P
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
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