충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : 전체]
30건 중 30건 출력
1/2 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
1.
서명
Analysis of operating strategies in the production of special foods in vials by freeze drying 미리보기
저자
Lombra�, J. I
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
A small-scale rotary fermentation unit for rooibos tea 미리보기
저자
Joubert, E
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
Benzoyl chloride modified ionomer films as antimicrobial food packaging materials 미리보기
저자
Weng, Y.-M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
Coconut milk: chemistry and technology 미리보기
저자
Seow, C. C
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
Comparative effects of gamma irridation and ozone treatment on hygienic quality of aloe powders 미리보기
저자
Byun, M.-W
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
Effective water diffusivity in deep-fat fried restructured potato product 미리보기
저자
Pinthus, E. J
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
7.
서명
Effect of 5-caffeoylquinic acid on soybean oil oxidative stability 미리보기
저자
Luzia, M. R
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
8.
서명
Effect of fermentation and drying conditions on the quality of rooibos tea 미리보기
저자
Joubert, E
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
9.
서명
Effect of frozen storage on deep-fat fried breaded onion rings 미리보기
저자
Gennadios, A
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
10.
서명
Effect of natural fermentation on in vitro zinc bioavailability in cereal-legume mixtures 미리보기
저자
Agte, V. V
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
11.
서명
Effect of 'ropy' strains of Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaris and Streptococcus thermophilus on theology of stirred yogurt 미리보기
저자
Rawson, H. L
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
12.
서명
Effects of air flow-rate on flavour release from liquid emulsions in themouth 미리보기
저자
Harrison, M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
13.
서명
Effects of gas atmosphere, antimicrobial dip and temperature on the fateof Listeria innocua and Listeria monocytogenes on minimally processed lettuce 미리보기
저자
Francis, G. A
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
14.
서명
Effects of ice-nucleation active bacteria on the freezing of some model food systems 미리보기
저자
Li, J
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
15.
서명
Fluorescence changes in amine model systems related to fish deterioration 미리보기
저자
Aubourg, S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
16.
서명
Identity and overall acceptance of two types of sour rye bread 미리보기
저자
Heinioe, R.-L
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
17.
서명
Influence of chemical additives on the stability of dried tomato powder 미리보기
저자
Baloch, W. A
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
18.
서명
Inhibition of yeast growth in grape juice through removal of iron and other metals 미리보기
저자
Feng, M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
19.
서명
Kinetics of roasting of split chickpea (Cicer arietinum) 미리보기
저자
Bhattacharya, S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
20.
서명
Microbial hazards related to rice sprouting 미리보기
저자
Piernas, V
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 

하단메뉴