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1.
서명
Accessibility of Amino Groups in Gluten Proteins Studied by a Combination of Chemical Labeling and Immunochemical Detection/ 미리보기
저자
Scardone, D
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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2.
서명
Adsorption Studies of Interaction Between Water-Extractable Nonstarch Polysaccharides and Prolamins in Cereals/ 미리보기
저자
Elofsson, U
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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3.
서명
Author Index 2000 /// 미리보기
저자
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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4.
서명
Basic Rheology of Bread Dough with Modified Protein Content and Glutenin-to-Gliadin Ratios./ 미리보기
저자
Uthayakumaran, S
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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5.
서명
Breadmaking Quality Estimation by Fast Spectrophotometric Method./ 미리보기
저자
Tosi, E A
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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6.
서명
Chalky and Translucent Rice Grains Differ in Starch Composition and Structure and Cooking Properties/ 미리보기
저자
Lisle, A J
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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7.
서명
Characterization of Oat Endoproteinases that Hydrolyze Oat Globulins/ 미리보기
저자
Mikola, M
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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8.
서명
Characterization of the 1B-Type w-Gliadins from Triticum aestivum Cultivar Butte 미리보기
저자
DuPont, F M
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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9.
서명
Characterization of Thiamin-Binding Protein from Wheat Germ/ 미리보기
저자
Adachi, T
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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10.
서명
Classification of Single- and Double-Mutant Corn Endosperm Genotypes by Near-Infrared Transmittance Spectroscopy./ 미리보기
저자
Campbell, M R
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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11.
서명
Comparison of Asian Noodles from Some Hard White and Hard Red Wheat Flours./ 미리보기
저자
Seib, P A
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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12.
서명
Contribution of Hydrophobic Soluble Gluten Proteins, Fractionated by Hydrophobic Interaction Chromatography in Highly Acetylated Agarose, to Dough Rheological Properties./ 미리보기
저자
Torres, P I
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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13.
서명
Effect of Broken Corn Levels on Water Absorption and Steepwater Characteristics/ 미리보기
저자
Wang, D
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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14.
서명
Effect of Moisture Content and Temperature on Respiration Rate of Rice/ 미리보기
저자
Dillahunty, A L
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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15.
서명
Effect of Partial Gelatinization and Lipid Addition on a-Amylolysis of Barley Starch Granules/ 미리보기
저자
Lauro, M
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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16.
서명
Effect of Rice Blast and Sheath Blight on Physical Properties of Selected Rice Cultivars/ 미리보기
저자
Candole, B L
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
17.
서명
Effect of Various Acids and Sulfites in Steep Solution on Yields and Composition of Corn Fiber and Corn Fiber Oil/ 미리보기
저자
Singh, V
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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원문제공마감년
18.
서명
Effects of Commercial Processing on Antioxidants in Rice Bran/ 미리보기
저자
Lloyd, B J
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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원문제공마감년
19.
서명
Effects of Gelatinization and Moisture Content of Extruded Starch Pellets on Morphology and Physical Properties of Microwave-Expanded Products./ 미리보기
저자
Lee, E Y
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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원문제공마감년
20.
서명
Effects of Incorporated Glutenins on Functional Properties of Wheat Dough./ 미리보기
저자
Uthayakumaran, S
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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