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2000
American Dairy Science Association
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기사
(154)
저자
Bremmer, D R
(2)
Mabjeesh, S J
(2)
Morales, M Sol
(2)
Plaizier, J C
(2)
Ravagnolo, O
(2)
Reis, R B
(2)
Tomita, G M
(2)
Wang, S J
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Adapa, S
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Adhikari, K
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Aharoni, Y
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Aken, G A Van
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Andreotti, G
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Andrew, S M
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출판사
American Dairy Science Association
(154)
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2000
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100
1.
서명
ASSOCIATION AFFAIRS: - Awards Program of the American Dairy Science Association/
저자
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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2.
서명
ASSOCIATION AFFAIRS: - Motions and Proceedings/
저자
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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3.
서명
ASSOCIATION AFFAIRS: - New Officers of the American Dairy Science Association/
저자
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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4.
서명
ASSOCIATION AFFAIRS: - Presidential Address/
저자
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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5.
서명
DAIRY FOODS: - Association of the Quadruply Phosphorylated b-Casein from Human Milk with the Nonphosphorylated Form/
저자
Sood, S M
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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6.
서명
DAIRY FOODS: - A Three-Cascaded-Enzymes Biosensor to Determine Lactose Concentration in Raw Milk/
저자
Eshkenazi, I
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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7.
서명
DAIRY FOODS: - Characterization and Purification of a Bacteriocin Produced by a Potential Probiotic Culture, Lactobacillus acidophilus 30SC/
저자
Oh, S
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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8.
서명
DAIRY FOODS: - Comparison of Three Methods to Determine the Whey Protein to Total Protein Ratio in Milk/
저자
Miralles, B
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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9.
서명
DAIRY FOODS: - Detection of Potentially Allergenic Material in 12 Hydrolyzed Milk Formulas/
저자
Rosendal, A
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
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10.
서명
DAIRY FOODS: - Diversity of Sulfur Compound Production in Lactic Acid Bacteria/
저자
Seefeldt, K E
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
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11.
서명
DAIRY FOODS: - Effect of Milk Fat, Cocoa Butter, and Whey Protein Fat Replacers on the Sensory Properties of Lowfat and Nonfat Chocolate Ice Cream/
저자
Prindiville, E A
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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12.
서명
DAIRY FOODS: - Effect of Psychrotrophic Bacteria and of an Isolated Protease from Pseudomonas fluorescens M3/6 on the Plasmin System of Fresh Milk/
저자
Fajardo-Lira, C
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
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13.
서명
DAIRY FOODS: - Electrochemical Sensor Detecting Free Sulfhydryl Groups: Evaluation of Milk Heat Treatment/
저자
Cosio, M S
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
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14.
서명
DAIRY FOODS: - Firmness and Crystallization of Milk Fat in Relation to Processing Conditions/
저자
Aken, G A Van
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
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15.
서명
DAIRY FOODS: - Identification of a Gene Cluster Encoding Krebs Cycle Oxidative Enzymes Linked to the Pyruvate Carboxylase Gene in Lactococcus lactis ssp. lactis C2/
저자
Wang, H
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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16.
서명
DAIRY FOODS: - Influence of Capsular and Ropy Exopolysaccharide-Producing Streptococcus thermophilus on Mozzarella Cheese and Cheese Whey/
저자
Petersen, B L
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
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17.
서명
DAIRY FOODS: - Influence of Fluorescence of Bacteria Stained with Acridine Orange on the Enumeration of Microorganisms in Raw Milk/
저자
Rapposch, S
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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18.
서명
DAIRY FOODS: - Influence of High-Oryzanol Rice Bran Oil on the Oxidative Stability of Whole Milk Powder/
저자
Nanua, J N
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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19.
서명
DAIRY FOODS: - Influence of the Season on Proteolysis and Sensory Characteristics of Idiazabal Cheese/
저자
Mendia, C
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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20.
서명
DAIRY FOODS: - Micellar Changes Induced by High Pressure. Influence in the Proteolytic Activity and Organoleptic Properties of Milk/
저자
Garc�-Risco, M R
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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