충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : 전체]
103건 중 103건 출력
1/6 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
1.
서명
Acerola's pectin methylesterase: studies of heat inactivation/ 미리보기
저자
de Assis, S A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
Amino acid profile in the ripening of Grana Padano cheese: a NMR study/ 미리보기
저자
de Angelis Curtis, S
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
Amylose-lipid complex formation during cooking of rice flour/ 미리보기
저자
Kaur, Kulwinder
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
An empirical model to predict the headspace concentration of volatile compounds above solutions containing sucrose/ 미리보기
저자
Friel, Ellen N
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
A note on Escherichia coli O157:H7 serotype in Turkish meat products/ 미리보기
저자
Noveir, Malihe R
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
Antioxidant activity of compounds isolated from Salvia plebeia/ 미리보기
저자
Weng, X C
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
7.
서명
Antioxidant properties of fermented soybean broth/ 미리보기
저자
Yang, Joan-Hwa
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
8.
서명
A potential index for assessing the tenderness of hydrodynamic pressure (HDP)-treated beef strip loins/ 미리보기
저자
Spanier, A M
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
9.
서명
A simple and rapid method for estimating the content of solids in industrialized cashew juice/ 미리보기
저자
da Silva, Karla D P
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
10.
서명
Atmospheric pressure chemical ionisation mass spectrometry for in vivo analysis of volatile flavour release/ 미리보기
저자
Taylor, A J
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
11.
서명
Biogenic amine production in Feta cheese/ 미리보기
저자
Valsamaki, Konstantina
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
12.
서명
Calcium, zinc and phytate interrelationships in some foods of major consumption in Nigeria/ 미리보기
저자
Adeyeye, E I
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
13.
서명
"Carbohydrates and their degrading enzymes from native and malted finger millet (Ragi, Eleusine coracana, Indaf-15)". By M. Nirmala, M.V.S.S.T. Subba Rao, G. Muralikrishna/ 미리보기
저자
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
14.
서명
Castration and slaughter age effects on panel assessment and aroma compounds of the "mesti�o" goat meat/ 미리보기
저자
Madruga, M S
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
15.
서명
Chemical composition of acerola fruit (Malpighia punicifolia L.) at three stages of maturity/ 미리보기
저자
Vendramini, Ana L
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
16.
서명
Chemical, microbiological and sensory evaluation of Atlantic herring (Clupea harengus) stored in ice, modified atmosphere and vacuum pack/ 미리보기
저자
�zogul, F
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
17.
서명
Comparative catalytic activity of two plant proteinases upon caprine caseins in solution/ 미리보기
저자
Silva, Sofia V
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
18.
서명
Comparison of antioxidative and synergistic effects of rosemary extract with a-tocopherol, ascorbyl palmitate and citric acid in sunflower oil/ 미리보기
저자
Hras, Andreja Rizner
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
19.
서명
Comparison of methods for determining coumarins in distilled beverages/ 미리보기
저자
Fern�ndez Izquierdo, M E
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
20.
서명
Comparison of methods of analysis of time-intensity data: application to Scotch malt whisky/ 미리보기
저자
Piggott, John R
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 4 5 6 

하단메뉴