주메뉴 바로가기
본문 바로가기(skip to content)
퀵메뉴 바로가기
마이메뉴 바로가기
도서관정보 바로가기
글로벌메뉴
주메뉴
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
ScienceON Search
FRIC Search
신청내역
관리자 목록
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
NDSL Search
FRIC Search
신청내역
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
CNU Search
|
Home
>
원문검색
>
CNU Search
>
가나다리스트
탭메뉴
기본검색
가나다리스트
전체
ㅣ
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ㅣ
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
기타
검색 타입
전체
서명
저자
발행처
ISSN
수록DB
키워드
전방일치
완전일치
결과내 검색
검색어
[가나다ABC : 전체]
총
22
건 중
22
건 출력
1/2
페이지
제한항목
2000
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
검색결과제한
자료유형
기사
(22)
저자
Ak�elik, Mustafa
(1)
Bossier, Peter
(1)
Byun, Myung-Woo
(1)
Carson, Lin
(1)
Carvalho, Carlos W P
(1)
Chumchuere, Sumonwan
(1)
Furukawa, S
(1)
Kheadr, Ehab E
(1)
Lee, Dong Sun
(1)
Lucas, Tiphaine
(1)
Nagai, Takeshi
(1)
Park, Jong-Heum
(1)
Rao, V Sudha
(1)
Sandeep, K P
(1)
Tu, Kang
(1)
Waliszewski, Krzysztof N
(1)
�zogul, Fatih
(1)
더보기
(12)
더보기 취소
출판사
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
(22)
발행년도
2000
(22)
검색간략리스트
항목선택
서명
저자
발행처
원문제공시작년
정렬
오름차순
내림차순
5
10
15
20
30
50
100
1.
서명
Accelerated Cheddar cheese ripening with encapsulated proteinases/
저자
Kheadr, Ehab E
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
A databank able to be used for identifying and authenticating commercial flatfish (Pleuronectiformes) products at the species level using isoelectric focusing of native muscle proteins/
저자
Bossier, Peter
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
A rapid HPLC-determination of ATP-related compounds and its application to herring stored under modified atmosphere/
저자
�zogul, Fatih
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
Author Index ///
저자
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
Book Review Index ///
저자
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
CONTENTS ///
저자
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
7.
서명
Disinfestation of Basmati rice by the use of g-radiation/
저자
Rao, V Sudha
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
8.
서명
Dynamics of internal atmosphere and humidity in perforated packages of peeled garlic cloves/
저자
Lee, Dong Sun
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
9.
서명
Effect of gamma irradiation on the raw meat in Bologna sausage production/
저자
Byun, Myung-Woo
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
10.
서명
Effect of reciprocal pressurization on germination and killing of bacterial spores/
저자
Furukawa, S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
11.
서명
Effect of sugar on the extrusion of maize grits and wheat flour/
저자
Carvalho, Carlos W P
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
12.
서명
Immersion chilling and freezing of a porous medium/
저자
Lucas, Tiphaine
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
13.
서명
Lysine and tryptophan fortification of nixtamalized corn flour/
저자
Waliszewski, Krzysztof N
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
14.
서명
Modelling non-Newtonian two-phase flow in conventional and helical-holding tubes
저자
Sandeep, K P
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
15.
서명
Partial characterization of collagen from purple sea urchin (Anthocidaris crassispina) test/
저자
Nagai, Takeshi
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
16.
서명
Phage resistance in Lactococcus lactis subsp. lactis strains isolated from traditional fermented milk products in Turkey/
저자
Ak�elik, Mustafa
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
17.
서명
Production and properties of a semi-hard cheese made from soya milk/
저자
Chumchuere, Sumonwan
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
18.
서명
Referees/
저자
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
19.
서명
Sensory characteristics of sorghum composite bread*/
저자
Carson, Lin
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
20.
서명
Subject Index ///
저자
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
1
2
임시보관함보기
하단메뉴