충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : 전체]
22건 중 22건 출력
1/2 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
1.
서명
Accelerated Cheddar cheese ripening with encapsulated proteinases/ 미리보기
저자
Kheadr, Ehab E
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
A databank able to be used for identifying and authenticating commercial flatfish (Pleuronectiformes) products at the species level using isoelectric focusing of native muscle proteins/ 미리보기
저자
Bossier, Peter
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
A rapid HPLC-determination of ATP-related compounds and its application to herring stored under modified atmosphere/ 미리보기
저자
�zogul, Fatih
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
Author Index /// 미리보기
저자
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
Book Review Index /// 미리보기
저자
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
CONTENTS /// 미리보기
저자
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
7.
서명
Disinfestation of Basmati rice by the use of g-radiation/ 미리보기
저자
Rao, V Sudha
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
8.
서명
Dynamics of internal atmosphere and humidity in perforated packages of peeled garlic cloves/ 미리보기
저자
Lee, Dong Sun
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
9.
서명
Effect of gamma irradiation on the raw meat in Bologna sausage production/ 미리보기
저자
Byun, Myung-Woo
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
10.
서명
Effect of reciprocal pressurization on germination and killing of bacterial spores/ 미리보기
저자
Furukawa, S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
11.
서명
Effect of sugar on the extrusion of maize grits and wheat flour/ 미리보기
저자
Carvalho, Carlos W P
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
12.
서명
Immersion chilling and freezing of a porous medium/ 미리보기
저자
Lucas, Tiphaine
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
13.
서명
Lysine and tryptophan fortification of nixtamalized corn flour/ 미리보기
저자
Waliszewski, Krzysztof N
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
14.
서명
Modelling non-Newtonian two-phase flow in conventional and helical-holding tubes 미리보기
저자
Sandeep, K P
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
15.
서명
Partial characterization of collagen from purple sea urchin (Anthocidaris crassispina) test/ 미리보기
저자
Nagai, Takeshi
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
16.
서명
Phage resistance in Lactococcus lactis subsp. lactis strains isolated from traditional fermented milk products in Turkey/ 미리보기
저자
Ak�elik, Mustafa
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
17.
서명
Production and properties of a semi-hard cheese made from soya milk/ 미리보기
저자
Chumchuere, Sumonwan
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
18.
서명
Referees/ 미리보기
저자
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
19.
서명
Sensory characteristics of sorghum composite bread*/ 미리보기
저자
Carson, Lin
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
20.
서명
Subject Index /// 미리보기
저자
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 

하단메뉴