주메뉴 바로가기
본문 바로가기(skip to content)
퀵메뉴 바로가기
마이메뉴 바로가기
도서관정보 바로가기
글로벌메뉴
주메뉴
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
ScienceON Search
FRIC Search
신청내역
관리자 목록
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
NDSL Search
FRIC Search
신청내역
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
CNU Search
|
Home
>
원문검색
>
CNU Search
>
가나다리스트
탭메뉴
기본검색
가나다리스트
전체
ㅣ
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ㅣ
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
기타
검색 타입
전체
서명
저자
발행처
ISSN
수록DB
키워드
전방일치
완전일치
결과내 검색
검색어
[가나다ABC : 전체]
총
93
건 중
93
건 출력
1/5
페이지
제한항목
2001
American Association of Cereal Chemists
검색결과제한
자료유형
기사
(93)
저자
Bean, S R
(3)
Singh, S K
(3)
Beta, T
(2)
Sahai, D
(2)
Singh, V
(2)
Aboubacar, A
(1)
Andersson, A A M
(1)
Antes, S
(1)
Autio, K
(1)
Beasley, H L
(1)
Bergman, C J
(1)
Bergman, E-L
(1)
Bett-Garber, K L
(1)
Brannan, G L
(1)
Brites, C
(1)
Brumovsky, J O
(1)
Bugusu, B A
(1)
B�chmann, N B
(1)
Campbell, G M
(1)
Carson, L
(1)
Carvalho, C W P
(1)
Chung, O K
(1)
Courtin, C M
(1)
Dillahunty, A L
(1)
Doehlert, D C
(1)
더보기
(20)
more...
더보기 취소
출판사
American Association of Cereal Chemists
(93)
발행년도
2001
(93)
검색간략리스트
항목선택
서명
저자
발행처
원문제공시작년
정렬
오름차순
내림차순
5
10
15
20
30
50
100
1.
서명
Activity and Inhibition of Polyphenol Oxidase in Extracts of Bran and Other Milling Fractions from a Variety of Wheat Cultivars./
저자
Okot-Kotber, M
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
Alkaline Processing (Nixtamalization) of White Mexican Corn Hybrids for Tortilla Production: Significance of Corn Physicochemical Characteristics and Process Conditions./
저자
Sahai, D
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
Analytical Techniques for Understanding Nixtamalized Corn Flour: Particle Size and Functionality Relationships in a Masa Flour Sample./
저자
Sahai, D
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
An Improved Method for Using a Microsatellite in the Rice Waxy Gene to Determine Amylose Class./
저자
Bergman, C J
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
A Rapid Protein Digestibility Assay for Identifying Highly Digestible Sorghum Lines./
저자
Aboubacar, A
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
Assessment of Heat-Damaged Wheat Kernels Using Near-Infrared Spectroscopy./
저자
Wang, D
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
7.
서명
Author Index to Volume 78 ///
저자
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
8.
서명
Categorizing Rice Cultivars Based on Cluster Analysis of Amylose Content, Protein Content and Sensory Attributes./
저자
Bett-Garber, K L
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
9.
서명
Chemical and Physicochemical Properties of Maize Starch After Industrial Nixtamalization./
저자
Toro-Vazquez, J F
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
10.
서명
Comparison of Physicochemical Properties and Structures of Sugary-2 Cornstarch with Normal and Waxy Cultivars./
저자
Perera, C
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
11.
서명
Compositional, Physical, and Wet-Milling Properties of Accessions Used in Germplasm Enhancement of Maize Project./
저자
Singh, S K
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
12.
서명
Creep-Recovery of Bread and Correlation to Sensory Measurements of Textural Attributes./
저자
Carson, L
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
13.
서명
Cultivar-by-Environment Interactions for Wheat Quality Traits in Semiarid Conditions./
저자
Mladenov, N
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
14.
서명
Detection of Wheat Preharvest Sprouting Using a Pregelatinized Starch Substrate and Centrifugation./
저자
Donelson, J R
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
15.
서명
Determining Wheat Dough Mixing Characteristics from Power Consumption Profile of a Conventional Mixer./
저자
Hwang, C H
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
16.
서명
Development of Predictive Models for Optimization of Phytate Degradation in Wheat and Rye During Hydrothermal Processing./
저자
Bergman, E-L
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
17.
서명
Effect of Alternative Milling Techniques on the Yield and Composition of Corn Germ Oil and Corn Fiber Oil./
저자
Singh, V
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
18.
서명
Effect of Corn Milling Practices on Aleurone Layer Cells and Their Unique Phytosterols./
저자
Singh, V
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
19.
서명
Effect of Hybrid and Physical Properties of Individual Popcorn Kernels on Expansion Volume./
저자
Tian, Y
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
20.
서명
Effect of Milling Ratio on Sensory Properties of Cooked Rice and on Physicochemical Properties of Milled and Cooked Rice./
저자
Park, J K
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
1
2
3
4
5
임시보관함보기
하단메뉴