충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : 전체]
93건 중 93건 출력
1/5 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
1.
서명
Activity and Inhibition of Polyphenol Oxidase in Extracts of Bran and Other Milling Fractions from a Variety of Wheat Cultivars./ 미리보기
저자
Okot-Kotber, M
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
Alkaline Processing (Nixtamalization) of White Mexican Corn Hybrids for Tortilla Production: Significance of Corn Physicochemical Characteristics and Process Conditions./ 미리보기
저자
Sahai, D
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
Analytical Techniques for Understanding Nixtamalized Corn Flour: Particle Size and Functionality Relationships in a Masa Flour Sample./ 미리보기
저자
Sahai, D
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
An Improved Method for Using a Microsatellite in the Rice Waxy Gene to Determine Amylose Class./ 미리보기
저자
Bergman, C J
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
A Rapid Protein Digestibility Assay for Identifying Highly Digestible Sorghum Lines./ 미리보기
저자
Aboubacar, A
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
Assessment of Heat-Damaged Wheat Kernels Using Near-Infrared Spectroscopy./ 미리보기
저자
Wang, D
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
7.
서명
Author Index to Volume 78 /// 미리보기
저자
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
8.
서명
Categorizing Rice Cultivars Based on Cluster Analysis of Amylose Content, Protein Content and Sensory Attributes./ 미리보기
저자
Bett-Garber, K L
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
9.
서명
Chemical and Physicochemical Properties of Maize Starch After Industrial Nixtamalization./ 미리보기
저자
Toro-Vazquez, J F
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
10.
서명
Comparison of Physicochemical Properties and Structures of Sugary-2 Cornstarch with Normal and Waxy Cultivars./ 미리보기
저자
Perera, C
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
11.
서명
Compositional, Physical, and Wet-Milling Properties of Accessions Used in Germplasm Enhancement of Maize Project./ 미리보기
저자
Singh, S K
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
12.
서명
Creep-Recovery of Bread and Correlation to Sensory Measurements of Textural Attributes./ 미리보기
저자
Carson, L
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
13.
서명
Cultivar-by-Environment Interactions for Wheat Quality Traits in Semiarid Conditions./ 미리보기
저자
Mladenov, N
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
14.
서명
Detection of Wheat Preharvest Sprouting Using a Pregelatinized Starch Substrate and Centrifugation./ 미리보기
저자
Donelson, J R
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
15.
서명
Determining Wheat Dough Mixing Characteristics from Power Consumption Profile of a Conventional Mixer./ 미리보기
저자
Hwang, C H
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
16.
서명
Development of Predictive Models for Optimization of Phytate Degradation in Wheat and Rye During Hydrothermal Processing./ 미리보기
저자
Bergman, E-L
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
17.
서명
Effect of Alternative Milling Techniques on the Yield and Composition of Corn Germ Oil and Corn Fiber Oil./ 미리보기
저자
Singh, V
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
18.
서명
Effect of Corn Milling Practices on Aleurone Layer Cells and Their Unique Phytosterols./ 미리보기
저자
Singh, V
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
19.
서명
Effect of Hybrid and Physical Properties of Individual Popcorn Kernels on Expansion Volume./ 미리보기
저자
Tian, Y
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
20.
서명
Effect of Milling Ratio on Sensory Properties of Cooked Rice and on Physicochemical Properties of Milled and Cooked Rice./ 미리보기
저자
Park, J K
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 4 5 

하단메뉴