주메뉴 바로가기
본문 바로가기(skip to content)
퀵메뉴 바로가기
마이메뉴 바로가기
도서관정보 바로가기
글로벌메뉴
주메뉴
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
ScienceON Search
FRIC Search
신청내역
관리자 목록
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
NDSL Search
FRIC Search
신청내역
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
CNU Search
|
Home
>
원문검색
>
CNU Search
>
가나다리스트
탭메뉴
기본검색
가나다리스트
전체
ㅣ
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ㅣ
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
기타
검색 타입
전체
서명
저자
발행처
ISSN
수록DB
키워드
전방일치
완전일치
결과내 검색
검색어
[가나다ABC : 전체]
총
127
건 중
127
건 출력
1/7
페이지
제한항목
2001
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
검색결과제한
자료유형
기사
(127)
저자
Harrigan, W F
(4)
Brandsma, Randall L
(2)
Coultate, Tom
(2)
Fagan, John
(2)
Krokida, Magdalini K
(2)
Alpaslan, M
(1)
Arena, Elena
(1)
Aryana, Kayanush J
(1)
Ashurst, Philip R
(1)
Avila, Vicente
(1)
Barrozo, Marcos A S
(1)
Bhandari, Bhesh
(1)
Bhat, Keshava K
(1)
Bidaisee, Gillian
(1)
Blanchfield, J Ralph
(1)
Bouchon, Pedro
(1)
Bows, John R
(1)
Brandao, Teresa R S
(1)
Butt, Masood S
(1)
Chourot, Jean-Marc
(1)
Collison, Ernest K
(1)
Comesa�, Jos� F
(1)
Costa, Rui M
(1)
Cruz, Isabel B
(1)
Cunha, Lu� M
(1)
더보기
(20)
more...
더보기 취소
출판사
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
(127)
발행년도
2001
(127)
검색간략리스트
항목선택
서명
저자
발행처
원문제공시작년
정렬
오름차순
내림차순
5
10
15
20
30
50
100
1.
서명
Acceleration of the drying rates of paprika fruit with drying oil and cutting/
저자
Krajayklang, Mayuree
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
A magnetic resonance study of water uptake in whole barley kernels/
저자
Gruwel, Marco L H
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
An EPR study into the effect of annealing on both the Mn2+ and free radical signal in lentil/
저자
Polat, Mustafa
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
Anti-oxidant activity of added tea catechins on lipid oxidation of raw minced red meat, poultry and fish muscle/
저자
Tang, Shuze
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
Antioxidant Food Supplements in Human Health/
저자
Richardson, David P
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
Antioxidant properties of natural flavonoids: quenching and generation of singlet molecular oxygen/
저자
Avila, Vicente
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
7.
서명
Antioxidants in fruits and vegetables - the millennium's health/
저자
Kaur, Charanjit
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
8.
서명
Anti-oxidants in Muscle Foods - Nutritional Strategies to Improve Quality/
저자
Richardson, R I
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
9.
서명
A review on microwave baking of foods/
저자
Sumnu, G�l�m
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
10.
서명
Artificial neural network for the prediction of temperature, moisture and fat contents in meatballs during deep-fat frying/
저자
Mittal, G S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
11.
서명
Ascorbic acid improves the antioxidant activity of European grape juices by improving the juices' ability to inhibit lipid peroxidation of human LDL in vitro/
저자
Landbo, Anne-Katrine
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
12.
서명
Assessment of airflow patterns inside six industrial beef carcass chillers/
저자
Mirade, Pierre-Sylvain
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
13.
서명
Author Index ///
저자
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
14.
서명
Author's reply/
저자
Garc� Lacarra, Teresa
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
15.
서명
A viewpoint of mucosal immunity in relation to early feeding method/
저자
Ogundele, Michael Oladipo
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
16.
서명
Bacterial dormancy in Campylobacter: abstract theory or cause for concern?/
저자
Moore, John E
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
17.
서명
Behaviour of green beans during the immersion chilling and freezing/
저자
Chourot, Jean-Marc
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
18.
서명
Biogenic amines during ripening in 'Semicotto Caprino' cheese: role of enterococci/
저자
Galgano, Fernanda
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
19.
서명
Book Review Index ///
저자
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
20.
서명
Chocolate and Cocoa: Health and Nutrition/
저자
Richardson, David
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
1
2
3
4
5
6
7
임시보관함보기
하단메뉴