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American Association of Cereal Chemists
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Singh, V
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American Association of Cereal Chemists
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Singh, S K
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American Association of Cereal Chemists
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2001
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100
21.
서명
Characterization of Thiamin-Binding Protein from Wheat Germ/
저자
Adachi, T
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
22.
서명
Chemical and Physicochemical Properties of Maize Starch After Industrial Nixtamalization./
저자
Toro-Vazquez, J F
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
23.
서명
Classification of Single- and Double-Mutant Corn Endosperm Genotypes by Near-Infrared Transmittance Spectroscopy./
저자
Campbell, M R
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
24.
서명
Comparison of Asian Noodles from Some Hard White and Hard Red Wheat Flours./
저자
Seib, P A
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
25.
서명
Comparison of Physicochemical Properties and Structures of Sugary-2 Cornstarch with Normal and Waxy Cultivars./
저자
Perera, C
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
26.
서명
Compositional, Physical, and Wet-Milling Properties of Accessions Used in Germplasm Enhancement of Maize Project./
저자
Singh, S K
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
27.
서명
Contribution of Hydrophobic Soluble Gluten Proteins, Fractionated by Hydrophobic Interaction Chromatography in Highly Acetylated Agarose, to Dough Rheological Properties./
저자
Torres, P I
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
28.
서명
Creep-Recovery of Bread and Correlation to Sensory Measurements of Textural Attributes./
저자
Carson, L
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
29.
서명
Cultivar-by-Environment Interactions for Wheat Quality Traits in Semiarid Conditions./
저자
Mladenov, N
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
30.
서명
Detection of Wheat Preharvest Sprouting Using a Pregelatinized Starch Substrate and Centrifugation./
저자
Donelson, J R
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
31.
서명
Determining Wheat Dough Mixing Characteristics from Power Consumption Profile of a Conventional Mixer./
저자
Hwang, C H
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
32.
서명
Development of Predictive Models for Optimization of Phytate Degradation in Wheat and Rye During Hydrothermal Processing./
저자
Bergman, E-L
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
33.
서명
Effect of Alternative Milling Techniques on the Yield and Composition of Corn Germ Oil and Corn Fiber Oil./
저자
Singh, V
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
34.
서명
Effect of Broken Corn Levels on Water Absorption and Steepwater Characteristics/
저자
Wang, D
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
35.
서명
Effect of Corn Milling Practices on Aleurone Layer Cells and Their Unique Phytosterols./
저자
Singh, V
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
36.
서명
Effect of Hybrid and Physical Properties of Individual Popcorn Kernels on Expansion Volume./
저자
Tian, Y
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
37.
서명
Effect of Milling Ratio on Sensory Properties of Cooked Rice and on Physicochemical Properties of Milled and Cooked Rice./
저자
Park, J K
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
38.
서명
Effect of Moisture Content and Temperature on Respiration Rate of Rice/
저자
Dillahunty, A L
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
39.
서명
Effect of Multiple Substitution of Glutenin and Gliadin Proteins on Flour Quality of Canada Prairie Spring Wheat./
저자
Wesley, A S
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
40.
서명
Effect of Partial Gelatinization and Lipid Addition on a-Amylolysis of Barley Starch Granules/
저자
Lauro, M
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
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