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61.
서명
Effects of Wheat Cultivar and Nitrogen Application on Storage Protein Composition and Breadmaking Quality./ 미리보기
저자
Johansson, E
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
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62.
서명
Effects on Pasting Viscosity of Starch and Flour from Different Operating Conditions for the Rapid Visco Analyser./ 미리보기
저자
Batey, I L
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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원문제공마감년
63.
서명
Erratum /// 미리보기
저자
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
64.
서명
Evaluation of Compatibility of Rice Starch and Pectins by Glass Transition and Sub-Tg Endotherms and the Effect of Compatibility on Gel Viscosity and Water Loss/ 미리보기
저자
Lai, Y-C
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
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65.
서명
Factors Influencing the Characterization of Gluten Proteins by Size-Exclusion Chromatography and Multiangle Laser Light Scattering (SEC-MALLS)./ 미리보기
저자
Bean, S R
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
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66.
서명
Farinograph Responses for Wheat Flour Dough Fortified with Wheat Gluten Produced by Cold-Ethanol or Water Displacement of Starch./ 미리보기
저자
Robertson, G H
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
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67.
서명
Fine Structures of Amylose and Amylopectin from Large, Medium, and Small Waxy Barley Starch Granules./ 미리보기
저자
Tang, H
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
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원문제공마감년
68.
서명
Functional Properties of Polylactic Acid Starch-Based Loose-Fill Packaging Foams 미리보기
저자
Fang, Q
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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원문제공마감년
69.
서명
Genetic Analysis of Kafirins and Their Phenotypic Correlations with Feed Quality Traits, In Vitro Digestibility, and Seed Weight in Grain Sorghum./ 미리보기
저자
Hicks, C
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
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70.
서명
Genetic Diversity in Properties of Starch from Zimbabwean Sorghum Landraces./ 미리보기
저자
Beta, T
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
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71.
서명
Glassy State Transition and Rice Drying: Development of a Brown Rice State Diagram./ 미리보기
저자
Perdon, A
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
72.
서명
Heterosis in Compositional, Physical, and Wet-Milling Properties of Adapted x Exotic Corn Crosses./ 미리보기
저자
Singh, S K
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
73.
서명
HPLC Determination of Stability and Distribution of Added Folic Acid and Some Endogenous Folates During Breadmaking./ 미리보기
저자
Osseyi, E S
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
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74.
서명
Hybrid Variability and Effect of Growth Location on Corn Fiber Yields and Corn Fiber Oil Composition/ 미리보기
저자
Singh, V
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
75.
서명
Image Analysis of Whole Grains: A Noninvasive Method to Predict Semolina Yield in Durum Wheat./ 미리보기
저자
Novaro, P
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
76.
서명
Improved Method for Isolating and Quantitating a-Amino Nitrogen as Nonprotein, True Protein, Salt-Soluble Proteins, Zeins, and True Glutelins in Maize Endosperm/ 미리보기
저자
Landry, J
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
77.
서명
Improvement of Sorghum-Wheat Composite Dough Rheological Properties and Breadmaking Quality Through Zein Addition./ 미리보기
저자
Bugusu, B A
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
78.
서명
Influence of Added Starch on Mixing of Dough Made with Three Wheat Flours Differing in High Molecular Weight Subunit Composition: Rheological Behavior/ 미리보기
저자
Larsson, H
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
79.
서명
Influence of Annealing on Gel Properties of Mung Bean Starch/ 미리보기
저자
Chung, K M
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
80.
서명
Influence of High Molecular Weight (HMW) and Low Molecular Weight (LMW) Glutenin Subunits Controlled by Glu-1 and Glu-3 Loci on Durum Wheat Quality./ 미리보기
저자
Brites, C
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
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