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81.
서명
Influence of Sodium Caseinate and Whey Protein on Baking Properties and Rheology of Frozen Dough./ 미리보기
저자
Kenny, S
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
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82.
서명
Influence of Temper Duration and Weight Distance on System Output in the Corn Dry-Milling Process./ 미리보기
저자
Mehra, S K
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
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원문제공마감년
83.
서명
In Vitro Polymerization of Wheat Glutenin Subunits with Inorganic Oxidizing Agents. I. Comparison of Single-Step and Stepwise Oxidations of High Molecular Weight Glutenin Subunits/ 미리보기
저자
Veraverbeke, W S
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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84.
서명
In Vitro Polymerization of Wheat Glutenin Subunits with Inorganic Oxidizing Agents. II. Stepwise Oxidation of Low Molecular Weight Glutenin Subunits and a Mixture of High and Low Molecular Weight Glutenin Subunits/ 미리보기
저자
Veraverbeke, W S
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
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85.
서명
Lipidemic Response of Hamsters to Rice Bran, Uncooked or Processed White and Brown Rice, and Processed Corn Starch/ 미리보기
저자
Kahlon, T S
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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86.
서명
Measurement of Dynamic Dough Density and Effect of Surfactants and Flour Type on Aeration During Mixing and Gas Retention During Proofing./ 미리보기
저자
Campbell, G M
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
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87.
서명
Modeling of Water Sorption Kinetics in Spaghetti During Overcooking/ 미리보기
저자
Del Nobile, M A
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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88.
서명
Molecular and Gelatinization Properties of Rice Starches from IR24 and Sinandomeng Cultivars./ 미리보기
저자
Lai, V M F
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
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89.
서명
NIR Transmittance Estimation of Free Lipid Content and Its Glycolipid and Digalactosyldiglyceride Contents Using Wheat Flour Lipid Extracts/ 미리보기
저자
Ohm, J B
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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90.
서명
NOTE: Alkali Debranning of Sorghum and Millet./ 미리보기
저자
Lazaro, E L
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
91.
서명
NOTE: Average Shear Rates in the Rapid Visco Analyser (RVA) Mixing System./ 미리보기
저자
Lai, K P
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
92.
서명
NOTE: Comparison of Coarse and Fine Corn Fiber for Corn Fiber Gum Yields and Sugar Profiles/ 미리보기
저자
Singh, V
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
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93.
서명
NOTE: - Comparison of Protease Digestion at Neutral pH with Alkaline Steeping Method for Rice Starch Isolation./ 미리보기
저자
Wang, L
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
94.
서명
NOTE: - Development of a Germination Process for Producing High b-Glucan, Whole Grain Food Ingredients from Oat./ 미리보기
저자
Wilhelmson, A
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
95.
서명
NOTE: - Effect of Drying Treatment Conditions on Sensory Profile of Germinated Oat./ 미리보기
저자
Heini�, R-L
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
96.
서명
NOTE: Effect of Steeping Treatment on Pasting and Thermal Properties of Sorghum Starches./ 미리보기
저자
Beta, T
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
97.
서명
NOTE: - Evaluation of a Near-Infrared Reflectance Spectrometer as a Granulation Sensor for First-Break Ground Wheat: Studies with Six Wheat Classes./ 미리보기
저자
Pasikatan, M C
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
98.
서명
NOTE: - Influence of Amylose Content on Properties of Wheat Starch and Breadmaking Quality of Starch and Gluten Blends./ 미리보기
저자
Lee, M-R
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
99.
서명
NOTE: - Influence of Arabinoxylans and Endoxylanases on Pasta Processing and Quality. Production of High-Quality Pasta with Increased Levels of Soluble Fiber./ 미리보기
저자
Ingelbrecht, J A
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
100.
서명
NOTE: Quantitative Analysis of Benzyl Modification in Waxy Maize Starch by Fourier Transform (FT) Raman Spectroscopy./ 미리보기
저자
Phillips, D L
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
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