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American Association of Cereal Chemists
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저자
Singh, V
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American Association of Cereal Chemists
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Uthayakumaran, S
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Bean, S R
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Singh, S K
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Beta, T
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Dillahunty, A L
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Kahlon, T S
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Sahai, D
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Veraverbeke, W S
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American Association of Cereal Chemists
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2001
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2000
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50
100
81.
서명
Influence of Sodium Caseinate and Whey Protein on Baking Properties and Rheology of Frozen Dough./
저자
Kenny, S
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
82.
서명
Influence of Temper Duration and Weight Distance on System Output in the Corn Dry-Milling Process./
저자
Mehra, S K
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
83.
서명
In Vitro Polymerization of Wheat Glutenin Subunits with Inorganic Oxidizing Agents. I. Comparison of Single-Step and Stepwise Oxidations of High Molecular Weight Glutenin Subunits/
저자
Veraverbeke, W S
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
84.
서명
In Vitro Polymerization of Wheat Glutenin Subunits with Inorganic Oxidizing Agents. II. Stepwise Oxidation of Low Molecular Weight Glutenin Subunits and a Mixture of High and Low Molecular Weight Glutenin Subunits/
저자
Veraverbeke, W S
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
85.
서명
Lipidemic Response of Hamsters to Rice Bran, Uncooked or Processed White and Brown Rice, and Processed Corn Starch/
저자
Kahlon, T S
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
86.
서명
Measurement of Dynamic Dough Density and Effect of Surfactants and Flour Type on Aeration During Mixing and Gas Retention During Proofing./
저자
Campbell, G M
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
87.
서명
Modeling of Water Sorption Kinetics in Spaghetti During Overcooking/
저자
Del Nobile, M A
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
88.
서명
Molecular and Gelatinization Properties of Rice Starches from IR24 and Sinandomeng Cultivars./
저자
Lai, V M F
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
89.
서명
NIR Transmittance Estimation of Free Lipid Content and Its Glycolipid and Digalactosyldiglyceride Contents Using Wheat Flour Lipid Extracts/
저자
Ohm, J B
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
90.
서명
NOTE: Alkali Debranning of Sorghum and Millet./
저자
Lazaro, E L
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
91.
서명
NOTE: Average Shear Rates in the Rapid Visco Analyser (RVA) Mixing System./
저자
Lai, K P
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
92.
서명
NOTE: Comparison of Coarse and Fine Corn Fiber for Corn Fiber Gum Yields and Sugar Profiles/
저자
Singh, V
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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93.
서명
NOTE: - Comparison of Protease Digestion at Neutral pH with Alkaline Steeping Method for Rice Starch Isolation./
저자
Wang, L
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
94.
서명
NOTE: - Development of a Germination Process for Producing High b-Glucan, Whole Grain Food Ingredients from Oat./
저자
Wilhelmson, A
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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95.
서명
NOTE: - Effect of Drying Treatment Conditions on Sensory Profile of Germinated Oat./
저자
Heini�, R-L
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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96.
서명
NOTE: Effect of Steeping Treatment on Pasting and Thermal Properties of Sorghum Starches./
저자
Beta, T
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
97.
서명
NOTE: - Evaluation of a Near-Infrared Reflectance Spectrometer as a Granulation Sensor for First-Break Ground Wheat: Studies with Six Wheat Classes./
저자
Pasikatan, M C
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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98.
서명
NOTE: - Influence of Amylose Content on Properties of Wheat Starch and Breadmaking Quality of Starch and Gluten Blends./
저자
Lee, M-R
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
99.
서명
NOTE: - Influence of Arabinoxylans and Endoxylanases on Pasta Processing and Quality. Production of High-Quality Pasta with Increased Levels of Soluble Fiber./
저자
Ingelbrecht, J A
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
100.
서명
NOTE: Quantitative Analysis of Benzyl Modification in Waxy Maize Starch by Fourier Transform (FT) Raman Spectroscopy./
저자
Phillips, D L
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
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