충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : 전체]
155건 중 155건 출력
6/8 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
101.
서명
NOTE: Rapid Methods for Milled Rice Surface Total Lipid and Free Fatty Acid Determination./ 미리보기
저자
Lam, H S
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
102.
서명
NOTE: Rapid Prediction of Wheat Endosperm Compressive Strength Properties Using the Single-Kernel Characterization System./ 미리보기
저자
Osborne, B G
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
103.
서명
NOTE: - Sensory Characteristics of Grain Sorghum Hybrids with Potential for Use in Human Food./ 미리보기
저자
Brannan, G L
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
104.
서명
NOTE: - Separation and Quantification of HMW Glutenin Subunits by Capillary Electrophoresis./ 미리보기
저자
Zhu, J
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
105.
서명
NOTE: Variability in Water Absorption of Germ and Endosperm During Laboratory Steeping of a Yellow Corn Hybrid./ 미리보기
저자
Dailey Jr, O D
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
106.
서명
N-Terminal Amino Acid Sequence Analysis of Endosperm Proteins in Japanese Hexaploid Wheat./ 미리보기
저자
Nakamura, H
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
107.
서명
Observations on the a-Amylolysis Pattern of Some Waxy Maize Starches from Inbred Line Ia453/ 미리보기
저자
Bertoft, E
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
108.
서명
Optimized Methods for Incorporating Glutenin Subunits into Wheat Dough for Extension and Baking Studies./ 미리보기
저자
Uthayakumaran, S
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
109.
서명
Optimizing Quantitative Reproducibility in High-Performance Capillary Electrophoresis (HPCE) Separations of Cereal Proteins./ 미리보기
저자
Bean, S R
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
110.
서명
Performance of European Artificial Neural Network (ANN) Calibrations for Moisture and Protein in Cereals Using the Danish Near-Infrared Transmission (NIT) Network./ 미리보기
저자
B�chmann, N B
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
111.
서명
Physical Properties of Poly(Lactic Acid) and Starch Composites with Various Blending Ratios./ 미리보기
저자
Ke, T
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
112.
서명
Prediction of Baking Characteristics of Hard Winter Wheat Flours Using Computer-Analyzed Mixograph Parameters./ 미리보기
저자
Chung, O K
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
113.
서명
Prediction of Cooked Rice Texture Using an Extrusion Test in Combination with Partial Least Squares Regression and Artificial Neural Networks./ 미리보기
저자
Sitakalin, C
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
114.
서명
Preparative Method for In Vitro Production of Functional Polymers from Glutenin Subunits of Wheat./ 미리보기
저자
Beasley, H L
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
115.
서명
Production and Nutritional Evaluation of Liquefied Weaning Foods from Malted Sorghum, Quality Protein Maize, and Other Cereals/ 미리보기
저자
Barrag�n Delgado, M L
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
116.
서명
Protein and Apparent Amylose Contents of Milled Rice by NIR-FT/Raman Spectroscopy./ 미리보기
저자
Himmelsbach, D S
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
117.
서명
Purification and Partial Characterization of an Endoxylanase Inhibitor from Barley./ 미리보기
저자
Goesaert, H
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
118.
서명
Quick Fiber Process: Effect of Mash Temperature, Dry Solids, and Residual Germ on Fiber Yield and Purity/ 미리보기
저자
Wahjudi, J
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
119.
서명
RAPID COMMUNICATION: Effects of Gliadin Fractions on Functional Properties of Wheat Dough Depending on Molecular Size and Hydrophobicity./ 미리보기
저자
Uthayakumaran, S
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
120.
서명
Recently Accepted Manuscripts/ 미리보기
저자
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 4 5 6 7 8 

하단메뉴