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American Association of Cereal Chemists
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Singh, V
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American Association of Cereal Chemists
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American Association of Cereal Chemists
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서명
Recently Accepted Manuscripts/
저자
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
122.
서명
Recently Accepted Manuscripts/
저자
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
123.
서명
Reducing Steep Time by Adding Lactic Acid During Countercurrent Steeping of Corn with Different Initial Moisture Contents/
저자
Yang, P
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
124.
서명
Relationship Between Physicochemical Properties of Starches and White Salted Noodle Quality in Japanese Wheat Flours./
저자
Noda, T
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
125.
서명
Relationship Between Rheological Properties and Microstructural Characteristics of Nondeveloped, Partially Developed, and Developed Doughs./
저자
Lee, L
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
126.
서명
Relationships of Selected Physical, Chemical, and Sensory Parameters in Oat Grain, Rolled Oats, and Cooked Oatmeal -- A Three-Year Study with Eight Cultivars./
저자
Lapvetel�inen, A
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
127.
서명
Resistant Starch and Total Dietary Fiber Content of Oatrim Muffins with Different Levels of Amylose, Amylopectin, and b-Glucan./
저자
Li, B W
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
128.
서명
REVIEW: - Biochemical, Genetic, and Molecular Characterization of Wheat Glutenin and Its Component Subunits./
저자
Gianibelli, M C
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
129.
서명
REVIEW: - Bread Quality Relationship with Rheological Measurements of Wheat Flour Dough./
저자
Autio, K
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
130.
서명
REVIEW: - Correlation Between Starch Retrogradation and Water Mobility as Determined by Differential Scanning Calorimetry (DSC) and Nuclear Magnetic Resonance (NMR)./
저자
Lin, Y
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
131.
서명
REVIEW: - Isolation of Polar Lipid Classes from Wheat Flour Extracts by Preparative High-Performance Liquid Chromatography./
저자
Papantoniou, E
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
132.
서명
REVIEW: - Molecular Modeling of Unusual Spiral Structure in Elastomeric Wheat Seed Protein./
저자
Parchment, O
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
133.
서명
REVIEW: - Optimizing Conditions for Experimental Oat Dehulling./
저자
Doehlert, D C
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
134.
서명
REVIEW: - Production of Boiling-Stable Granular Resistant Starch by Partial Acid Hydrolysis and Hydrothermal Treatments of High-Amylose Maize Starch./
저자
Brumovsky, J O
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
135.
서명
REVIEW: - Quantitative Genetic Basis of Gelatinization Temperature of Rice./
저자
Tan, Y
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
136.
서명
REVIEW: Use of Near-Isogenic Wheat Lines to Determine Protein Composition-Functionality Relationships./
저자
MacRitchie, F
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
137.
서명
Rice Quality by Spectroscopic Analysis: Precision of Three Spectral Regions/
저자
Barton II, F E
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
138.
서명
Scarification and Degermination of Sorghum for Grits Production: Effects of Hybrid and Conditioning./
저자
Suroso, J
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
139.
서명
Significance of Aegilops tauschii Glutenin Genes on Breadmaking Properties of Wheat./
저자
Hsam, S L K
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
140.
서명
Solvent Extraction of Zein from Dry-Milled Corn./
저자
Shukla, R
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
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