충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : 전체]
155건 중 155건 출력
7/8 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
121.
서명
Recently Accepted Manuscripts/ 미리보기
저자
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
122.
서명
Recently Accepted Manuscripts/ 미리보기
저자
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
123.
서명
Reducing Steep Time by Adding Lactic Acid During Countercurrent Steeping of Corn with Different Initial Moisture Contents/ 미리보기
저자
Yang, P
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
124.
서명
Relationship Between Physicochemical Properties of Starches and White Salted Noodle Quality in Japanese Wheat Flours./ 미리보기
저자
Noda, T
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
125.
서명
Relationship Between Rheological Properties and Microstructural Characteristics of Nondeveloped, Partially Developed, and Developed Doughs./ 미리보기
저자
Lee, L
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
126.
서명
Relationships of Selected Physical, Chemical, and Sensory Parameters in Oat Grain, Rolled Oats, and Cooked Oatmeal -- A Three-Year Study with Eight Cultivars./ 미리보기
저자
Lapvetel�inen, A
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
127.
서명
Resistant Starch and Total Dietary Fiber Content of Oatrim Muffins with Different Levels of Amylose, Amylopectin, and b-Glucan./ 미리보기
저자
Li, B W
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
128.
서명
REVIEW: - Biochemical, Genetic, and Molecular Characterization of Wheat Glutenin and Its Component Subunits./ 미리보기
저자
Gianibelli, M C
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
129.
서명
REVIEW: - Bread Quality Relationship with Rheological Measurements of Wheat Flour Dough./ 미리보기
저자
Autio, K
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
130.
서명
REVIEW: - Correlation Between Starch Retrogradation and Water Mobility as Determined by Differential Scanning Calorimetry (DSC) and Nuclear Magnetic Resonance (NMR)./ 미리보기
저자
Lin, Y
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
131.
서명
REVIEW: - Isolation of Polar Lipid Classes from Wheat Flour Extracts by Preparative High-Performance Liquid Chromatography./ 미리보기
저자
Papantoniou, E
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
132.
서명
REVIEW: - Molecular Modeling of Unusual Spiral Structure in Elastomeric Wheat Seed Protein./ 미리보기
저자
Parchment, O
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
133.
서명
REVIEW: - Optimizing Conditions for Experimental Oat Dehulling./ 미리보기
저자
Doehlert, D C
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
134.
서명
REVIEW: - Production of Boiling-Stable Granular Resistant Starch by Partial Acid Hydrolysis and Hydrothermal Treatments of High-Amylose Maize Starch./ 미리보기
저자
Brumovsky, J O
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
135.
서명
REVIEW: - Quantitative Genetic Basis of Gelatinization Temperature of Rice./ 미리보기
저자
Tan, Y
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
136.
서명
REVIEW: Use of Near-Isogenic Wheat Lines to Determine Protein Composition-Functionality Relationships./ 미리보기
저자
MacRitchie, F
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
137.
서명
Rice Quality by Spectroscopic Analysis: Precision of Three Spectral Regions/ 미리보기
저자
Barton II, F E
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
138.
서명
Scarification and Degermination of Sorghum for Grits Production: Effects of Hybrid and Conditioning./ 미리보기
저자
Suroso, J
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
139.
서명
Significance of Aegilops tauschii Glutenin Genes on Breadmaking Properties of Wheat./ 미리보기
저자
Hsam, S L K
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
140.
서명
Solvent Extraction of Zein from Dry-Milled Corn./ 미리보기
저자
Shukla, R
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 4 5 6 7 8 

하단메뉴