충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : 전체]
3,467건 중 3,467건 출력
168/174 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
3341.
서명
Theoretical Speciation of Ethylenediamine-N-(o-hydroxyphenylacetic)-N'-(p-hydroxyphenylacetic) Acid (o,p-EDDHA) in Agronomic Conditions/ 미리보기
저자
Yunta, F
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3342.
서명
Thermal Aggregation of Soy Protein Isolates 미리보기
저자
Petruccelli, S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1995
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3343.
서명
Thermal Aggregation of Whey Protein Isolate Containing Microparticulatedor Hydrolyzed Whey Proteins 미리보기
저자
Sanchez, C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3344.
서명
Thermal and Electrophoretic Behavior, Hydrophobicity, and Some Functional Properties of Acid-Treated Soy Isolates 미리보기
저자
Wagner, J. R
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3345.
서명
Thermal Decomposition of Caffeic Acid in Model Systems: Identification of Novel Tetraoxygenated Phenylindan Isomers and Their Stability in Aqueous Solution 미리보기
저자
Stadler, R. H
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3346.
서명
Thermal Decomposition of Specifically Phosphorylated D-Glucoses and Their Role in the Control of the Maillard Reaction/ 미리보기
저자
Yaylayan, V. A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3347.
서명
Thermal Denaturation and Aggregation of Chicken Breast Muscle Myosin andSubfragments 미리보기
저자
Smyth, A. B
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3348.
서명
Thermal Denaturation of Muscle Proteins from Male and Female Squid (Illex argentinus) at Different Sexual Maturation Stages. A Differential Scanning Calorimetric Study 미리보기
저자
Paredi, M. E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3349.
서명
Thermal Gelation of Trypsin Hydrolysates of Sunflower Proteins: Effect of pH, Protein Concentration, and Hydrolysis Degree 미리보기
저자
Sanchez, A. C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3350.
서명
Thermal Gelation of �Lactoglobulin AB Purified from Cheddar Whey. 1. Effect of pH on Association As Observed by Dynamic Light Scattering 미리보기
저자
Haque, Z. U
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3351.
서명
Thermal Processing of Vegetables Increases Cis Isomers of Lutein and Zeaxanthin/ 미리보기
저자
Updike, A. A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3352.
서명
Thermal Properties of Partially Hydrolyzed Starch-Glycerophosphatidylcholine Complexes with Various Acyl Chains/ 미리보기
저자
Siswoyo, T. A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3353.
서명
Thermal Stability of alpha-Amylase from Aspergillus oryzae Entrapped in Polyacrylamide Gel/ 미리보기
저자
Raviyan, P
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3354.
서명
Thermal Stability of Genistein and Daidzein and Its Effect on Their Antioxidant Activity/ 미리보기
저자
Ungar, Y
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3355.
서명
Thermal Stabilization of �Lactoglobulin by Whey Peptide Fractions 미리보기
저자
Barbeau, J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3356.
서명
Thermal Unfolding of �Lactoglobulin: Characterization of Initial Unfolding Events Responsible for Heat-Induced Aggregation 미리보기
저자
Prabakaran, S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3357.
서명
Thermodynamic Compatibility of Substrate Proteins Affects Their Cross-Linking by Transglutaminase 미리보기
저자
Han, X.-Q
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3358.
서명
Thermodynamic Parameters of beta-Lactoglobulin-Pectin Complexes Assessed by Isothermal Titration Calorimetry/ 미리보기
저자
Girard, M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3359.
서명
Thermodynamic, Spectroscopic, and Computational Evidence for the Irreversible Conversion of b- to a-Endosulfan/ 미리보기
저자
Schmidt, W F
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3360.
서명
The Role of Copper(II) in the Bridging Reactions of (+)-Catechin by Glyoxylic Acid in a Model White Wine/ 미리보기
저자
Clark, A. C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
맨앞 이전 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 다음 맨뒤

하단메뉴