충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : 전체]
3,467건 중 3,467건 출력
21/174 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
401.
서명
Approaches to Spirit Aroma: Contribution of Some Aromatic Compounds to the Primary Aroma in Samples of Orujo Spirits/ 미리보기
저자
Dieguez, S. C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
402.
서명
A Practical and Convenient Synthesis of Hotrienol, an Excellent Fruity Smelling Compound/ 미리보기
저자
Yuasa, Y
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
403.
서명
A Proton Nuclear Magnetic Resonance Method for the Quantitative Analysis on a Dry Weight Basis of (1->3)-b-d-Glucans in a Complex, Solvent-Wet Matrix/ 미리보기
저자
Lowman, D W
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
404.
서명
A Quantitative Lipid Extraction Method for Residue Analysis of Fish Involving Nonhalogenated Solvents/ 미리보기
저자
Jensen, S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
405.
서명
Aqueous Extract of Monascus purpureus M9011 Prevents and Reverses Fructose-Induced Hypertension in Rats/ 미리보기
저자
Hsieh, P.-S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
406.
서명
Aqueous Extracts from Some Muscles Inhibit Hemoglobin-Mediated Oxidation of Cod Muscle Membrane Lipids/ 미리보기
저자
Undeland, I
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
407.
서명
A Rapeseed-Specific Gene, Acetyl-CoACarboxylase, Can Be Used as a Reference for Qualitative and Real-Time Quantitative PCR Detection of Transgenes from Mixed Food Samples/ 미리보기
저자
Hernandez, M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
408.
서명
A Rapid Spectrofluorometric Screening Method for Enrofloxacin in Chicken Muscle/ 미리보기
저자
Chen, G
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
409.
서명
Aroma Components of Cooked Tail Meat of American Lobster (Homarusamericanus)/ 미리보기
저자
Lee, G-H
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
410.
서명
Aroma Composition of Vitis vinifera Cv. Tannat: the Typical Red Wine from Uruguay/ 미리보기
저자
Boido, E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
411.
서명
Aroma Compounds Formed from 3-Methyl-2,4-nonanedione under Photooxidative Conditions/ 미리보기
저자
Sigrist, I. A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
412.
서명
Aroma Compounds from Aqueous Solution of Haze (Rhus succedanea) Honey Determined by Adsorptive Column Chromatography 미리보기
저자
Shimoda, M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
413.
서명
Aroma Compounds in the Production of Liquid Beet Sugar/ 미리보기
저자
Pihlsgard, P
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
414.
서명
Aroma Compounds of Fresh Milk from New Zealand Cows Fed Different Diets/ 미리보기
저자
Bendall, J G
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
415.
서명
Aroma Compound Sorption by Oak Wood in a Model Wine/ 미리보기
저자
Ramirez Ramirez, G
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
416.
서명
Aroma Extract Dilution Analysis of Cv. Marion (Rubus spp. hyb) and Cv. Evergreen (R. laciniatus L.) Blackberries/ 미리보기
저자
Klesk, K
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
417.
서명
Aroma Properties of a Homologous Series of 2,3-Epoxyalkanals and trans-4,5-Epoxyalk-2-enals/ 미리보기
저자
Buettner, A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
418.
서명
Aromatic Profile of Aqueous Banana Essence and Banana Fruit by Gas Chromatography-Mass Spectrometry (GC-MS) and Gas Chromatography-Olfactometry (GC-O)/ 미리보기
저자
Jordan, M J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
419.
서명
A Routine High-Performance Liquid Chromatography Method for Carotenoid Determination In Ultrafrozen Orange Juices/ 미리보기
저자
Melendez-Martinez, A. J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
420.
서명
Arsenic in Cooked Seafood Products: Study on the Effect of Cooking on Total and Inorganic Arsenic Contents/ 미리보기
저자
Devesa, V
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
맨앞 이전 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 다음 맨뒤

하단메뉴