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Boettcher, P. J
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Bobe, G
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Ma, Y
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American Dairy Science Association
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2001
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1997
(387)
2003
(261)
1996
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2000
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181.
서명
DAIRY FOODS: - Biofilm Formation and Contamination of Cheese by Nonstarter Lactic Acid Bacteria in The Dairy Environment/
저자
Somers, E B
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
182.
서명
DAIRY FOODS: - Cation-Exchange Purification of Mutagenized Bovine b-Casein Expressed in Transgenic Mouse Milk: Its Putative Asn68-Linked Glycan Is Heterogeneous/
저자
Choi, B-K
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
183.
서명
DAIRY FOODS: - Characterization and Purification of a Bacteriocin Produced by a Potential Probiotic Culture, Lactobacillus acidophilus 30SC/
저자
Oh, S
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
184.
서명
DAIRY FOODS: - Characterization of Casein Micelle Precipitation by Chitosans/
저자
Ausar, S F
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
185.
서명
DAIRY FOODS: - Characterization of Glycans in a Lactoferrin Isoform, Lactoferrin-a/
저자
Wei, Z
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
186.
서명
DAIRY FOODS: - Colloidal Calcium Phosphates in Casein Micelles Studied by Slow-Speed-Spinning 31P Magic Angle Spinning Solid-State Nuclear Magnetic Resonance/
저자
Bak, M
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
187.
서명
DAIRY FOODS: - Comparison of Three Methods to Determine the Whey Protein to Total Protein Ratio in Milk/
저자
Miralles, B
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
188.
서명
DAIRY FOODS: - Compositional Effects on Milk Fat Crystallization/
저자
Shi, Y
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
189.
서명
DAIRY FOODS: - Composition and Flavor of Milk and Butter from Cows Fed Fish Oil, Extruded Soybeans, or Their Combination/
저자
Ramaswamy, N
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
190.
서명
DAIRY FOODS: - Composition and Properties of Milk and Butter from Cows Fed Fish Oil/
저자
Baer, R J
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
191.
서명
DAIRY FOODS: - Detection of Potentially Allergenic Material in 12 Hydrolyzed Milk Formulas/
저자
Rosendal, A
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
192.
서명
DAIRY FOODS: - Distribution of Bovine Milk Sialoglycoconjugates During Lactation
저자
Mart�, M-J
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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193.
서명
DAIRY FOODS: - Diversity of Sulfur Compound Production in Lactic Acid Bacteria/
저자
Seefeldt, K E
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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194.
서명
DAIRY FOODS: - DNA Sequence Analysis of Three Lactococcus lactis Plasmids Encoding Phage Resistance Mechanisms/
저자
Boucher, I
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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195.
서명
DAIRY FOODS: - Effectiveness of Poly(ethylene terephthalate) and High-Density Polyethylene in Protection of Milk Flavor/
저자
Aardt, M van
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
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196.
서명
DAIRY FOODS: - Effect of Heat Treatments on the Meltability of Cheeses/
저자
Kuo, M-I
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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197.
서명
DAIRY FOODS: - Effect of Milk Fat, Cocoa Butter, and Whey Protein Fat Replacers on the Sensory Properties of Lowfat and Nonfat Chocolate Ice Cream/
저자
Prindiville, E A
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
198.
서명
DAIRY FOODS: - Effect of Milk Preacidification on Low Fat Mozzarella Cheese: II. Chemical and Functional Properties During Storage/
저자
Metzger, L E
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
199.
서명
DAIRY FOODS: - Effect of Milk Preacidification on Low Fat Mozzarella Cheese: III. Post-Melt Chewiness and Whiteness/
저자
Metzger, L E
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
200.
서명
DAIRY FOODS: - Effect of Pasteurization of Ewe's Milk and Use of a Native Starter Culture on the Volatile Components and Sensory Characteristics of Roncal Cheese/
저자
Ortigosa, M
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
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