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181.
서명
DAIRY FOODS: - Biofilm Formation and Contamination of Cheese by Nonstarter Lactic Acid Bacteria in The Dairy Environment/ 미리보기
저자
Somers, E B
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
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182.
서명
DAIRY FOODS: - Cation-Exchange Purification of Mutagenized Bovine b-Casein Expressed in Transgenic Mouse Milk: Its Putative Asn68-Linked Glycan Is Heterogeneous/ 미리보기
저자
Choi, B-K
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
183.
서명
DAIRY FOODS: - Characterization and Purification of a Bacteriocin Produced by a Potential Probiotic Culture, Lactobacillus acidophilus 30SC/ 미리보기
저자
Oh, S
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
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184.
서명
DAIRY FOODS: - Characterization of Casein Micelle Precipitation by Chitosans/ 미리보기
저자
Ausar, S F
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
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185.
서명
DAIRY FOODS: - Characterization of Glycans in a Lactoferrin Isoform, Lactoferrin-a/ 미리보기
저자
Wei, Z
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
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186.
서명
DAIRY FOODS: - Colloidal Calcium Phosphates in Casein Micelles Studied by Slow-Speed-Spinning 31P Magic Angle Spinning Solid-State Nuclear Magnetic Resonance/ 미리보기
저자
Bak, M
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
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187.
서명
DAIRY FOODS: - Comparison of Three Methods to Determine the Whey Protein to Total Protein Ratio in Milk/ 미리보기
저자
Miralles, B
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
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188.
서명
DAIRY FOODS: - Compositional Effects on Milk Fat Crystallization/ 미리보기
저자
Shi, Y
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
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189.
서명
DAIRY FOODS: - Composition and Flavor of Milk and Butter from Cows Fed Fish Oil, Extruded Soybeans, or Their Combination/ 미리보기
저자
Ramaswamy, N
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
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190.
서명
DAIRY FOODS: - Composition and Properties of Milk and Butter from Cows Fed Fish Oil/ 미리보기
저자
Baer, R J
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
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191.
서명
DAIRY FOODS: - Detection of Potentially Allergenic Material in 12 Hydrolyzed Milk Formulas/ 미리보기
저자
Rosendal, A
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
192.
서명
DAIRY FOODS: - Distribution of Bovine Milk Sialoglycoconjugates During Lactation 미리보기
저자
Mart�, M-J
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
193.
서명
DAIRY FOODS: - Diversity of Sulfur Compound Production in Lactic Acid Bacteria/ 미리보기
저자
Seefeldt, K E
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
194.
서명
DAIRY FOODS: - DNA Sequence Analysis of Three Lactococcus lactis Plasmids Encoding Phage Resistance Mechanisms/ 미리보기
저자
Boucher, I
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
195.
서명
DAIRY FOODS: - Effectiveness of Poly(ethylene terephthalate) and High-Density Polyethylene in Protection of Milk Flavor/ 미리보기
저자
Aardt, M van
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
196.
서명
DAIRY FOODS: - Effect of Heat Treatments on the Meltability of Cheeses/ 미리보기
저자
Kuo, M-I
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
197.
서명
DAIRY FOODS: - Effect of Milk Fat, Cocoa Butter, and Whey Protein Fat Replacers on the Sensory Properties of Lowfat and Nonfat Chocolate Ice Cream/ 미리보기
저자
Prindiville, E A
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
198.
서명
DAIRY FOODS: - Effect of Milk Preacidification on Low Fat Mozzarella Cheese: II. Chemical and Functional Properties During Storage/ 미리보기
저자
Metzger, L E
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
199.
서명
DAIRY FOODS: - Effect of Milk Preacidification on Low Fat Mozzarella Cheese: III. Post-Melt Chewiness and Whiteness/ 미리보기
저자
Metzger, L E
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
200.
서명
DAIRY FOODS: - Effect of Pasteurization of Ewe's Milk and Use of a Native Starter Culture on the Volatile Components and Sensory Characteristics of Roncal Cheese/ 미리보기
저자
Ortigosa, M
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
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