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Goff, J. P
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Ma, Y
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American Dairy Science Association
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1997
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201.
서명
DAIRY FOODS: - Effect of Psychrotrophic Bacteria and of an Isolated Protease from Pseudomonas fluorescens M3/6 on the Plasmin System of Fresh Milk/
저자
Fajardo-Lira, C
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
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저널기사
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202.
서명
DAIRY FOODS: - Effect of Rennet Coagulation Time on Composition, Yield, and Quality of Reduced-Fat Cheddar Cheese/
저자
Johnson, M E
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
203.
서명
DAIRY FOODS: - Effect of the Fat Globule Sizes on the Meltdown of Ice Cream/
저자
Koxholt, M M R
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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204.
서명
DAIRY FOODS: Effect of Various Dairy Packaging Materials on the Headspace Analysis of Ultrapasteurized Milk/
저자
Simon, M
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
205.
서명
DAIRY FOODS: Effect of Various Dairy Packaging Materials on the Shelf Life and Flavor of Pasteurized Milk/
저자
Simon, M
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
206.
서명
DAIRY FOODS: Effect of Various Dairy Packaging Materials on the Shelf Life and Flavor of Ultrapasteurized Milk/
저자
Simon, Mel
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
207.
서명
DAIRY FOODS: - Effects of Milk Fat, Cocoa Butter or Selected Fat Replacers on Flavor Volatiles of Chocolate Ice Cream/
저자
Welty, W M
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
208.
서명
DAIRY FOODS: - Effects of Mineral Salts and Calcium Chelating Agents on the Gelation of Renneted Skim Milk/
저자
Udabage, P
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
209.
서명
DAIRY FOODS: - Electrochemical Sensor Detecting Free Sulfhydryl Groups: Evaluation of Milk Heat Treatment/
저자
Cosio, M S
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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210.
서명
DAIRY FOODS: Expression of clpX, an ATPase Subunit of the Clp Protease, Is Heat and Cold Shock Inducible in Lactococcus lactis/
저자
Skinner, M M
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
211.
서명
DAIRY FOODS: - Firmness and Crystallization of Milk Fat in Relation to Processing Conditions/
저자
Aken, G A Van
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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212.
서명
DAIRY FOODS: - Formulations and Processing of Yogurt Affect the Microbial Quality of Carbonated Yogurt/
저자
Karag�l-Y�ceer, Y
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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213.
서명
DAIRY FOODS: - Identification of a Gene Cluster Encoding Krebs Cycle Oxidative Enzymes Linked to the Pyruvate Carboxylase Gene in Lactococcus lactis ssp. lactis C2/
저자
Wang, H
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
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214.
서명
DAIRY FOODS: - Impact of CO2 Addition to Milk on Selected Analytical Testing Methods/
저자
Ma, Y
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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215.
서명
DAIRY FOODS: - Implications of Proposed Changes in Bulk Tank Somatic Cell Count Regulations/
저자
Adkinson, R W
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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216.
서명
DAIRY FOODS: - Influence of Adjunct Cultures on Ripening of Reduced Fat Edam Cheeses/
저자
Tungjaroenchai, W
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
217.
서명
DAIRY FOODS: - Influence of Capsular and Ropy Exopolysaccharide-Producing Streptococcus thermophilus on Mozzarella Cheese and Cheese Whey/
저자
Petersen, B L
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
218.
서명
DAIRY FOODS: - Influence of Fluorescence of Bacteria Stained with Acridine Orange on the Enumeration of Microorganisms in Raw Milk/
저자
Rapposch, S
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
219.
서명
DAIRY FOODS: - Influence of High-Oryzanol Rice Bran Oil on the Oxidative Stability of Whole Milk Powder/
저자
Nanua, J N
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
220.
서명
DAIRY FOODS: - Influence of Milk-Clotting Enzyme Concentration on the aS1-Casein Hydrolysis During Soft Cheeses Ripening/
저자
Hynes, E R
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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