충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : 전체]
1,645건 중 1,645건 출력
12/83 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
221.
서명
DAIRY FOODS: - Influence of the Season on Proteolysis and Sensory Characteristics of Idiazabal Cheese/ 미리보기
저자
Mendia, C
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
222.
서명
DAIRY FOODS: - Interactions of Milk Fat and Milk Fat Fractions with Confectionery Fats/ 미리보기
저자
Schmelzer, J M
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
223.
서명
DAIRY FOODS: - Isolation, Characterization, and Influence of Native, Nonstarter Lactic Acid Bacteria on Cheddar Cheese Quality/ 미리보기
저자
Swearingen, P A
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
224.
서명
DAIRY FOODS: - Lactobacillus crispatus and its Nonaggregating Mutant in Human Colonization Trials/ 미리보기
저자
Cesena, C
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
225.
서명
DAIRY FOODS: - Lipolysis of Butter Oil by Immobilized Lamb Pregastric Esterase: I. Uniresponse Kinetics -- pH and Temperature Effects/ 미리보기
저자
Hill Jr, C G
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
226.
서명
DAIRY FOODS: - Micellar Changes Induced by High Pressure. Influence in the Proteolytic Activity and Organoleptic Properties of Milk/ 미리보기
저자
Garc�-Risco, M R
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
227.
서명
DAIRY FOODS: - Microbiological and Biochemical Properties of Canestrato Pugliese Hard Cheese Supplemented with Bifidobacteria/ 미리보기
저자
Corbo, M R
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
228.
서명
DAIRY FOODS: - Mild Isolation Procedure Discloses New Protein Structural Properties of b-Lactoglobulin/ 미리보기
저자
Jongh, H H J de
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
229.
서명
DAIRY FOODS: - Milk Identification of Different Species: 13C-NMR Spectroscopy of Triacylglycerols from Cows and Buffaloes' Milks/ 미리보기
저자
Andreotti, G
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
230.
서명
DAIRY FOODS: - Modeling of pH and Acidity for Industrial Cheese Production/ 미리보기
저자
Paquet, J
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
231.
서명
DAIRY FOODS: - Monitoring of Acidified Milk Gel Formation by Ultrasonic Shear Wave Measurements. High-Frequency Viscoelastic Moduli of Milk and Acidified Milk Gel/ 미리보기
저자
Kudryashov, E D
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
232.
서명
DAIRY FOODS: - Natural Exopolysaccharides Enhance Survival of Lactic Acid Bacteria in Frozen Dairy Desserts/ 미리보기
저자
Hong, Sung H
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
233.
서명
DAIRY FOODS: - Nuclear Magnetic Resonance Study of Water Mobility in Pasta Filata and Non-Pasta Filata Mozzarella/ 미리보기
저자
Kuo, M-I
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
234.
서명
DAIRY FOODS: - On Reflectometric Measurement of a Refractive Index of Milk/ 미리보기
저자
J��skel�inen, A J
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
235.
서명
DAIRY FOODS: - Optimization of the PCR for Detection of Staphylococcus aureus nuc Gene in Bovine Milk/ 미리보기
저자
Kim, C-H
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
236.
서명
DAIRY FOODS: - Physico-Chemical Properties of Skim Milk Retentates from Microfiltration/ 미리보기
저자
Solanki, G
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
237.
서명
DAIRY FOODS: Plasminogen Activation System in Goat Milk and its Relation with Composition and Coagulation Properties/ 미리보기
저자
Fantuz, F
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
238.
서명
DAIRY FOODS: - Prevalence of Foodborne Pathogens in Bulk Tank Milk/ 미리보기
저자
Jayarao, B M
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
239.
서명
DAIRY FOODS: - Proteolysis of b-Casein as a Marker of Grana Padano Cheese Ripening/ 미리보기
저자
Gaiaschi, A
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
240.
서명
DAIRY FOODS: - Proteolysis of O3-Casein as a Marker of Grana Padano Cheese Ripening/ 미리보기
저자
Gaiaschi, A
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
맨앞 이전 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 다음 맨뒤

하단메뉴