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241.
서명
DAIRY FOODS: - Purification of MUC1 from Bovine Milk-Fat Globules and Characterization of a Corresponding Full-Length cDNA Clone/ 미리보기
저자
Pallesen, L T
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
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242.
서명
DAIRY FOODS: - Quantitative Descriptive Analysis and Principal Component Analysis for Sensory Characterization of Ultrapasteurized Milk/ 미리보기
저자
Chapman, K W
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
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243.
서명
DAIRY FOODS: - Recombinant Lamb Chymosin as an Alternative Coagulating Enzyme in Cheese Production/ 미리보기
저자
Rogelj, I
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
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244.
서명
DAIRY FOODS: - Resistance to Freezing and Frozen Storage of Streptococcus thermophilus Is Related to Membrane Fatty Acid Composition/ 미리보기
저자
Beal, C
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
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245.
서명
DAIRY FOODS: - Reversibility of the Temperature-Dependent Opacity of Nonfat Mozzarella Cheese/ 미리보기
저자
Dave, Rajiv I
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
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246.
서명
DAIRY FOODS: - Rheological Properties of Ice Cream Mixes and Frozen Ice Creams Containing Fat and Fat Replacers/ 미리보기
저자
Adapa, S
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
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247.
서명
DAIRY FOODS: - Secondary Structure of Bovine aS2-Casein: Theoretical and Experimental Approaches/ 미리보기
저자
Hoagland, P D
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
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248.
서명
DAIRY FOODS: - Separation of Lactoferrin-a and -b from Bovine Colostrum/ 미리보기
저자
Yoshida, S
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
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249.
서명
DAIRY FOODS: - Short Communication: Consumer Evaluation of Milk High in Conjugated Linoleic Acid/ 미리보기
저자
Ramaswamy, N
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
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250.
서명
DAIRY FOODS: - Short Communication: Influence of Transglutaminase on the Heat Stability of Milk/ 미리보기
저자
O'Sullivan, M M
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
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251.
서명
DAIRY FOODS: - Small Strain Oscillatory Shear and Microstructural Analyses of a Model Processed Cheese/ 미리보기
저자
Bowland, E L
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
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252.
서명
DAIRY FOODS: - Suppressive Effects of Bifidobacteria on Lipid Peroxidation in the Colonic Mucosa of Iron-Overloaded Mice/ 미리보기
저자
Ito, M
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
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253.
서명
DAIRY FOODS: - Technical Note: Production of Butter with Enhanced Conjugated Linoleic Acid for Use in Biomedical Studies with Animal Models/ 미리보기
저자
Bauman, D E
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
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254.
서명
DAIRY FOODS: - The Effect of Fat Content on the Microbiology and Proteolysis in Cheddar Cheese During Ripening/ 미리보기
저자
Fenelon, M A
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
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255.
서명
DAIRY FOODS: - The Improvement of Milk by Cultivation with Ciliates/ 미리보기
저자
Valcarce, G
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
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256.
서명
DAIRY FOODS: - The Liquid-State 31P-Nuclear Magnetic Resonance Study on Microfiltrated Milk/ 미리보기
저자
Hiramatsu, T Ishii K
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
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257.
서명
DAIRY FOODS: - Thermal and Structural Behavior of Anhydrous Milk Fat. 2. Crystalline Forms Obtained by Slow Cooling/ 미리보기
저자
Lopez, C
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
258.
서명
DAIRY FOODS: Thermal and Structural Behavior of Milk Fat. 1. Unstable Species of Anhydrous Milk Fat/ 미리보기
저자
Lopez, C
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
259.
서명
DAIRY FOODS: - The Role of Coagulase-Negative Staphylococcus spp. and Associated Somatic Cell Counts in the Ovine Mammary Gland/ 미리보기
저자
Pengov, A
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
260.
서명
DAIRY FOODS: Tryptophan Catabolism in Brevibacterium linens as a Potential Cheese Flavor Adjunct/ 미리보기
저자
Ummadi, M
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
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