충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : 전체]
1,645건 중 1,645건 출력
20/83 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
381.
서명
Effect of Rumen-Undegradable Protein and Energy on Growth and Feed Efficiency of Growing Holstein Heifers 미리보기
저자
Bethard, G. L
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
382.
서명
Effect of Ruminal Degradability of Crude Protein and Nonstructural Carbohydrates on the Efficiency of Bacterial Crude Protein Synthesis and AminoAcid Flow to the Abomasum of Dairy Cows 미리보기
저자
Mabjeesh, S. J
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
383.
서명
Effect of Ruminant Grade Menhaden Fish Meal on Reproductive and Productive Performance of Lactating Dairy Cows 미리보기
저자
Burke, J. M
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
384.
서명
Effect of Sarsaponin on Ruminal Fermentation with Particular Reference to Methane Production in Vitro/ 미리보기
저자
Lila, Z. A
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
385.
서명
Effect of Season of Birth on Milk, Fat, and Protein Production of Israeli Holsteins 미리보기
저자
Barash, H
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
386.
서명
Effect of Selection for Milk Yield and Dietary Energy on Yield Traits, Bovine Somatotropin, and Plasma Urea Nitrogen in Dairy Cows 미리보기
저자
Diab, I. A. K
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
387.
서명
Effect of Selenium Fertilization on Selenium in Feedstuffs and Selenium,Vitamin E, and �Carotene Concentrations in Blood of Cattle 미리보기
저자
Jukola, E
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
388.
서명
Effect of Slow-Release Somatotropin on the Pattern of Milk Yield Betweenand Within Injection Intervals 미리보기
저자
Gallo, L
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
389.
서명
Effect of Sodium Chloride on the Serum Phase of Mozzarella Cheese 미리보기
저자
Guo, M. R
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
390.
서명
Effect of Sodium Citrate on Structure-Function Relationships of Cheddar Cheese/ 미리보기
저자
Pastorino, J
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
391.
서명
Effect of Somatotropin and Insulin-Like Growth Factor-I on Milk Lipid and Protein Synthesis In Vitro 미리보기
저자
Keys, J. E
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
392.
서명
Effect of Stages of Lactation on the Concentration of a 90-Kilodalton Heat Shock Protein in Bovine Mammary Tissue 미리보기
저자
Watanabe, A
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
393.
서명
Effect of Starch on the Bioavailability of Glutamine and Leucine in the Dairy Cow 미리보기
저자
Meijer, G. A. L
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
394.
서명
Effect of Steam-Flaked or Steam-Rolled Corn with or Without Aspergillus oryzae in the Diet on Performance of Dairy Cows Fed During Hot Weather 미리보기
저자
Yu, P
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
395.
서명
Effect of Storage Method on Fermentation Characteristics, Aerobic Stability, and Forage Intake of Tropical Grasses Ensiled in Round Bales/ 미리보기
저자
Gonzalez, G
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
396.
서명
Effect of Sugar and Fat on the Acceptability of Vanilla Ice Cream 미리보기
저자
Guinard, J.-X
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
397.
서명
Effect of Supplemental Lactoferrin with Ferrous Iron on Iron Status of Newborn Calves 미리보기
저자
Kume, S.-I
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
398.
서명
Effect of Sweetener, Stabilizer, and Storage Temperature on Ice Recrystallization in Ice Cream 미리보기
저자
Hagiwara, T
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
399.
서명
Effect of Temperature and Acidification Rate on the Fractal Dimension ofAcidified Casein Aggregates 미리보기
저자
Vetier, N
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
400.
서명
Effect of Temperature of CO~2 Injection on the pH and Freezing Point of Milks and Creams/ 미리보기
저자
Ma, Y
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
맨앞 이전 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 다음 맨뒤

하단메뉴