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761.
서명
Influence of Milking Three Times a Day on Milk Quality 미리보기
저자
Klei, L. R
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
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762.
서명
Influence of Parity and Stage of Lactation on the Somatic Cell Count in Bacteriologically Negative Dairy Cows 미리보기
저자
Laevens, H
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
763.
서명
Influence of Particle Size on the Effectiveness of Beet Pulp Fiber 미리보기
저자
Clark, P. W
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
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764.
서명
Influence of Prepubertal Dietary Regimen on Mammary Growth of Holstein Heifers 미리보기
저자
Capuco, A. V
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1995
자료유형
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765.
서명
Influence of Protein Standardization by Ultrafiltration on the Viscosity, Color, and Sensory Properties of Skim and 1% Milk 미리보기
저자
Qui�nes, H. J
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
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766.
서명
Influence of Proteolysis of Milk on the Whey Protein to Total Protein Ratio as Determined by Capillary Electrophoresis/ 미리보기
저자
Miralles, B
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2003
자료유형
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767.
서명
Influence of Screw Speeds of the Mixer at Low Temperature on Characteristics of Mozzarella Cheese 미리보기
저자
Renda, A
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
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768.
서명
Influence of Shipping Container, Preservative, and Breed on Analysis of Milk Components of Shipped Samples 미리보기
저자
Bertrand, J. A
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1996
자료유형
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769.
서명
Influence of Source and Amount of Dietary Protein on Milk Yield by Cows in Early Lactation 미리보기
저자
Cunningham, K. D
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1996
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770.
서명
Influence of Standards and Antibodies in Immunochemical Assays for Quantitation of Immunoglobulin G in Bovine Milk 미리보기
저자
Li-Chan, E. C. Y
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
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771.
서명
Influence of Tallow and Aspergillus oryzae Fermentation Extract in DairyCattle Rations 미리보기
저자
Bertrand, J. A
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
772.
서명
Influence of the Acidification Process on the Colloidal Stability of Acidic Milk Drinks Prepared from Reconstituted Nonfat Dry Milk 미리보기
저자
Amice-Quemeneur, N
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
773.
서명
Influence of the Temperature of Salt Brine on Salt Uptake by Ragusano Cheese/ 미리보기
저자
Melilli, C
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2003
자료유형
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774.
서명
Influence of Time of Feeding a Protein Meal on Ruminal Fermentation and Forestomach Digestion in Dairy Cows 미리보기
저자
Robinson, P. H
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
775.
서명
Influence of Time of Feeding a Protein Meal on Ruminal Fermentation and Forestomach Digestion in Dairy Cows 미리보기
저자
Robinson, P. H
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
776.
서명
Influence of Undegradability of Protein in the Diet on Intake, Daily Gain, Feed Efficiency, and Body Composition of Holstein Heifers 미리보기
저자
Tomlinson, D. L
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
777.
서명
Influence of Yogurt and Acidophilus Yogurt on Serum Cholesterol Levels in Mice 미리보기
저자
Sibel Akalin, A
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
778.
서명
Inhibition of Yogurt Starter Cultures by Jenseniin G, a Propionibacterium Bacteriocin 미리보기
저자
Weinbrenner, D. R
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
779.
서명
Inhibition of Yogurt Starter Cultures by Jenseniin G, a Propionibacteriurn Bacteriocin 미리보기
저자
Weinbrenner, D. R
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
780.
서명
In Situ Disappearance of Individual Proteins and Nitrogen from Legume Forages Containing Varying Amounts of Tannins 미리보기
저자
Messman, M. A
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
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