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Boettcher, P. J
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Bobe, G
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American Dairy Science Association
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2001
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1997
(387)
2003
(261)
1996
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2000
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161.
서명
Configuration of a Bioreactor for Milk Lactose Hydrolysis/
저자
Genari, A. N
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
162.
서명
Conjugated Linoleic Acid and Vaccenic Acid in Rumen, Plasma, and Milk of Cows Fed Fish Oil and Fats Differing in Saturation of 18 Carbon Fatty Acids/
저자
AbuGhazaleh, A. A
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
163.
서명
Consideration of Percentage of Milk Shipped for Calculation of Total Lactation Yields from Various Morning and Evening Plans of Milk Sampling
저자
Meinert, T. R
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
164.
서명
Consistency of International Genetic Evaluations of Holstein Bulls
저자
Powell, R. L
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
165.
서명
Corn Silage Management: Effects of Hybrid, Maturity, Chop Length, and Mechanical Processing on Rate and Extent of Digestion/
저자
Johnson, L. M
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
166.
서명
Correlations of Neutrophil Phagocytosis for Proven Bulls with Traits of Economic Importance of Their Daughters
저자
Duerr, J. W
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
167.
서명
C-Reactive Protein and Antibacterial Activity in Blood Plasma of Colostrum-Fed Calves and the Effect of Lactulose/
저자
Schroedl, W
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
168.
서명
Creating a System for Meeting the Fiber Requirements of Dairy Cows
저자
Mertens, D. R
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
169.
서명
Creating a System for Meeting the Fiber Requirements of Dairy Cows
저자
Mertens, D. R
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
170.
서명
Current Issues in the Stabilization of Cultured Dairy Products
저자
Hunt, C. C
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
171.
서명
Custom Dairy Heifer Grower Industry Characteristics and Contract Terms/
저자
Wolf, C. A
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
172.
서명
Dairy Cattle Reproductive Physiology Research and Management - Past Progress and Future Prospects
저자
Foote, R. H
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
173.
서명
DAIRY FOODS: - Aflatoxin B1 Binding by Dairy Strains of Lactic Acid Bacteria and Bifidobacteria/
저자
Peltonen, K
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
174.
서명
DAIRY FOODS: - Antioxidative Activity of Whey Protein Hydrolysates in a Liposomal System/
저자
Pe�-Ramos, E A
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
175.
서명
DAIRY FOODS: - Aroma Compound Production in Cheese Curd by Coculturing with Selected Yeast and Bacteria/
저자
Martin, N
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
176.
서명
DAIRY FOODS: - Assessment of the Coloring Strength of Brevibacterium linens Strains: Spectrocolorimetry Versus Total Carotenoid Extraction/Quantification/
저자
Dufosse, L
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
177.
서명
DAIRY FOODS: - Association of Mixtures of the Two Major Forms of b-Casein from Human Milk/
저자
Sood, S M
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
178.
서명
DAIRY FOODS: - Association of the Quadruply Phosphorylated b-Casein from Human Milk with the Nonphosphorylated Form/
저자
Sood, S M
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
179.
서명
DAIRY FOODS: - A Survey of Lipolytic and Glycolytic End-Products in Commercial Cheddar Enzyme-Modified Cheese/
저자
Kilcawley, K N
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
180.
서명
DAIRY FOODS: - A Three-Cascaded-Enzymes Biosensor to Determine Lactose Concentration in Raw Milk/
저자
Eshkenazi, I
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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