충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : 전체]
517건 중 517건 출력
20/26 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
381.
서명
Quantitation of Estolides by Fourier Transform Infrared Spectroscopy 미리보기
저자
Erhan, S. M
발행처
American Oil Chemists' Society
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
382.
서명
Quantitative Determination of Phospholipids in Sunflower Oil 미리보기
저자
Carelli, A. A
발행처
American Oil Chemists' Society
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
383.
서명
Quantitative Extraction of Hamster Liver Lipid and Cholesterol with Supercritical Carbon Dioxide 미리보기
저자
Kahlon, T. S
발행처
American Oil Chemists' Society
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
384.
서명
Quantitative Fourier Transform Infrared Analysis for Anisidine Value andAldehydes in Thermally Stressed Oils 미리보기
저자
Dubois, J
발행처
American Oil Chemists' Society
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
385.
서명
Quantitative-Structure-Effect Relationship for Some Technical Nonionic Surfactants 미리보기
저자
Lindgren, A
발행처
American Oil Chemists' Society
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
386.
서명
Quenching Mechanism and Kinetics of Ascorbyl Palmitate for the Reductionof the Photosensitized Oxidation of Oils 미리보기
저자
Lee, K. H
발행처
American Oil Chemists' Society
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
387.
서명
Rapid and Complete Extraction of Free Fatty Acids from Oilseeds for AcidValue Determination 미리보기
저자
Berezin, O. Y
발행처
American Oil Chemists' Society
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
388.
서명
Rapid Determination of the Total trans Content of Neat Hydrogenated Oilsby Attenuated Total Reflection Spectroscopy 미리보기
저자
Mossoba, M. M
발행처
American Oil Chemists' Society
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
389.
서명
Rapid Measurements of Boiling Point and Vapor Pressure of Short-Chain Triglycerides by Thermogravimetric Analysis 미리보기
저자
Goodrum, J. W
발행처
American Oil Chemists' Society
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
390.
서명
Real-Time X-Ray Powder Diffraction Investigations on Cocoa Butter. III. Direct �Crystallization of Cocoa Butter: Occurrence of a Memory Effect 미리보기
저자
Van Malssen, K
발행처
American Oil Chemists' Society
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
391.
서명
Real-Time X-Ray Powder Diffraction Investigations on Cocoa Butter. II. The Relationship Between Melting Behavior and Composition of �Cocoa Butter 미리보기
저자
Van Malssen, K
발행처
American Oil Chemists' Society
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
392.
서명
Real-Time X-Ray Powder Diffraction Investigations on Cocoa Butter. I. Temperature-Dependent Crystallization Behavior 미리보기
저자
Van Malssen, K
발행처
American Oil Chemists' Society
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
393.
서명
Reassessment of the Antioxidant Activity of Conjugated Linoleic Acids 미리보기
저자
Chen, Z. Y
발행처
American Oil Chemists' Society
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
394.
서명
Recovered Oil from Palm-Pressed Fiber: A Good Source of Natural Carotenoids, Vitamin E, and Sterols 미리보기
저자
Choo, Y.-M
발행처
American Oil Chemists' Society
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
395.
서명
Reducing the Crystallization Temperature of Biodiesel by Winterizing Methyl Soyate 미리보기
저자
Lee, I
발행처
American Oil Chemists' Society
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
396.
서명
Reevaluation of Grading Standards and Discounts for Fungus-Damaged Soybean Seeds 미리보기
저자
Sinclair, J. B
발행처
American Oil Chemists' Society
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
397.
서명
Regular-Sized Cell Creation in Microchannel Emulsification by Visual Microprocessing Method 미리보기
저자
Kawakatsu, T
발행처
American Oil Chemists' Society
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
398.
서명
Regulatory Aspects of Mycotoxins in Soybean and Soybean Products 미리보기
저자
Nesheim, S
발행처
American Oil Chemists' Society
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
399.
서명
Relationship Between Seed Mass and Linolenic Acid in Progeny of Crosses Between Cultivated and Wild Soybean 미리보기
저자
Pantalone, V. R
발행처
American Oil Chemists' Society
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
400.
서명
Relationship Between Volatile Compounds and Sensory Attributes of Olive Oils by the Sensory Wheel 미리보기
저자
Aparicio, R
발행처
American Oil Chemists' Society
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
맨앞 이전 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 다음 맨뒤

하단메뉴