충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : 전체]
962건 중 962건 출력
9/49 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
161.
서명
Characteristics of soursop natural puree and determination of optimum conditions for pasteurization 미리보기
저자
Umme, A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
162.
서명
Characterization and biochemical changes during the ripening of a Spanish craft goat's milk cheese (Armada variety) 미리보기
저자
Fresno, J. M
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
163.
서명
Characterization of different strains of broiler chicken by carcass measurements, chemical and physical parameters and NIRS on breast muscle/ 미리보기
저자
Abeni, F
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
164.
서명
Characterization of food antioxidants, illustrated using commercial garlic and ginger preparations 미리보기
저자
Aruoma, O. I
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
165.
서명
Characterization of peptides released from rabbit skeletal muscle troponin-T by (micro)-calpain under conditions of low temperature and high ionic strength/ 미리보기
저자
Hughes, M C
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
166.
서명
Characterization of polyphenoloxidase of prawns (Penaeus japonicus). Alternatives to inhibition - additives and high-pressure treatment/ 미리보기
저자
Montero, Pilar
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
167.
서명
Characterization of the components of a salty smoke flavouring preparation 미리보기
저자
Guillen, M. D
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
168.
서명
Characterization of traditional processing of pork meat into boucan�/ 미리보기
저자
Polign�, I
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
169.
서명
Chemical and biochemical aspects of developing culinary banana (Musa ABB) 'Kachkal' 미리보기
저자
Goswami, B
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
170.
서명
Chemical and physical characteristics of palm, palm kernel and groundnutoils as affected by degumming 미리보기
저자
Iwuoha, C. I
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
171.
서명
Chemical composition and levels of non-meat proteins in meat brands extended with soy protein concentrate 미리보기
저자
Abdel-Aziz, S. A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
172.
서명
Chemical composition and nutritional evaluation of an underexploited legume, Acacia nilotica (L.) Del. 미리보기
저자
Siddhuraju, P
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
173.
서명
Chemical composition and quality changes occurring in Dioscorea dumetorum pax tubers after harvest/ 미리보기
저자
Afoakwa, Emmanuel Ohene
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
174.
서명
Chemical composition of acerola fruit (Malpighia punicifolia L.) at three stages of maturity/ 미리보기
저자
Vendramini, Ana L
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
175.
서명
Chemical composition of Padron peppers (Capsicum annuum L.) grown in Galicia (N.W. Spain) 미리보기
저자
Lopez-Hernandez, J
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
176.
서명
Chemical evaluation of some lesser known edible mushroom mycelia produced in submerged culture from soy milk waste 미리보기
저자
Cheung, P. C.-K
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
177.
서명
Chemical evaluation of wild under-exploited Vigna spp. seeds 미리보기
저자
Marconi, E
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
178.
서명
Chemically determined total and available methionine in beans (Phaseolusvulgaris L.) and isolated protein fractions 미리보기
저자
Lanfer Marquez, U. M
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
179.
서명
Chemical, microbiological and sensory evaluation of Atlantic herring (Clupea harengus) stored in ice, modified atmosphere and vacuum pack/ 미리보기
저자
�zogul, F
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
180.
서명
Chemical phosphorylation of bovine casein: relationships between the reacting mixture and the binding sites of the phosphoryl moiety 미리보기
저자
Medina, A. L
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 다음 맨뒤

하단메뉴