충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : 전체]
1,113건 중 1,113건 출력
43/56 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
841.
서명
PROCESSING AND PRODUCTS - Descriptive Sensory Analysis of Meat from Broilers Fed Diets Containing Vitamin E or b-Carotene as Antioxidants and Different Supplemental Fats/ 미리보기
저자
Ruiz, J A
발행처
Poultry Science Association, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
842.
서명
PROCESSING AND PRODUCTS - Detection of Campylobacter spp. in Ceca and Crops with and Without Enrichment/ 미리보기
저자
Musgrove, M T
발행처
Poultry Science Association, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
843.
서명
PROCESSING AND PRODUCTS - Dietary Palm Oil Alters the Lipid Stability of Polyunsaturated Fatty Acid-Modified Poultry Products/ 미리보기
저자
Kang, K R
발행처
Poultry Science Association, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
844.
서명
PROCESSING AND PRODUCTS - Effect of Deboning Time, Muscle Tensioning, and Calcium Chloride Marination on Texture Characteristics of Chicken Breast Meat/ 미리보기
저자
Seabra, L M
발행처
Poultry Science Association, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
845.
서명
PROCESSING AND PRODUCTS - Effect of Storage and Layer Age on Quality of Eggs From Two Lines of Hens/ 미리보기
저자
Silversides, F G
발행처
Poultry Science Association, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
846.
서명
PROCESSING AND PRODUCTS - Effects of Age, Sex, and Duration of Postmortem Aging on Percentage Yield of Parts from Broiler Chicken Carcasses/ 미리보기
저자
Young, L L
발행처
Poultry Science Association, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
847.
서명
PROCESSING AND PRODUCTS - Effects of Hot Water Application After Defeathering on the Levels of Campylobacter, Coliform Bacteria, and Escherichia coli on Broiler Carcasses/ 미리보기
저자
Berrang, M E
발행처
Poultry Science Association, etc.]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
848.
서명
PROCESSING AND PRODUCTS - Electrical Stunning, Hot Boning, and Quality of Chicken Breast Meat/ 미리보기
저자
Contreras, C C
발행처
Poultry Science Association, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
849.
서명
PROCESSING AND PRODUCTS - Formation of Cholesterol Oxides in Irradiated Raw and Cooked Chicken Meat During Storage/ 미리보기
저자
Lee, J I
발행처
Poultry Science Association, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
850.
서명
PROCESSING AND PRODUCTS - Heat Transfer Properties, Moisture Loss, Product Yield, and Soluble Proteins in Chicken Breast Patties During Air Convection Cooking/ 미리보기
저자
Murphy, R Y
발행처
Poultry Science Association, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
851.
서명
PROCESSING AND PRODUCTS - Influence of Age and Postchill Carcass Aging Duration on Chicken Breast Fillet Quality/ 미리보기
저자
Northcutt, J K
발행처
Poultry Science Association, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
852.
서명
PROCESSING AND PRODUCTS - Influence of Dietary Fat Source, a-Tocopherol, and Ascorbic Acid Supplementation on Sensory Quality of Dark Chicken Meat/ 미리보기
저자
Bou, R
발행처
Poultry Science Association, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
853.
서명
PROCESSING AND PRODUCTS - Influence of Extraction Temperature on Amounts and Quality of Rendered Chicken Fat Recovered from Ground or Homogenized Skin/ 미리보기
저자
Piette, G
발행처
Poultry Science Association, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
854.
서명
PROCESSING AND PRODUCTS - Marination Performance of Pale Broiler Breast Meat/ 미리보기
저자
Woelfel, R L
발행처
Poultry Science Association, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
855.
서명
PROCESSING AND PRODUCTS - Oxidative Stability of Dark Chicken Meat Through Frozen Storage: Influence of Dietary Fat and a-Tocopherol and Ascorbic Acid Supplementation/ 미리보기
저자
Grau, A
발행처
Poultry Science Association, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
856.
서명
PROCESSING AND PRODUCTS - Physicochemical and Microbiological Properties of Selected Rice Flour-Based Batters for Fried Chicken Drumsticks/ 미리보기
저자
Mukprasirt, A
발행처
Poultry Science Association, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
857.
서명
PROCESSING AND PRODUCTS - Prevalence of Campylobacter spp. from Skin, Crop, and Intestine of Commercial Broiler Chicken Carcasses at Processing/ 미리보기
저자
Jeffrey, J S
발행처
Poultry Science Association, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
858.
서명
PROCESSING AND PRODUCTS - Reactions of Laying Hens and Broilers to Different Gases Used for Stunning Poultry/ 미리보기
저자
Webster, A B
발행처
Poultry Science Association, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
859.
서명
PROCESSING AND PRODUCTS - Research Notes - Effect of Low Extraction Temperatures on Microbiological Quality of Rendered Chicken Fat Recovered from Skin/ 미리보기
저자
Piette, G
발행처
Poultry Science Association, etc.]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
860.
서명
PROCESSING AND PRODUCTS - Research Notes - Extraction of Glycosaminoglycans from Chicken Eggshell/ 미리보기
저자
Nakano, T
발행처
Poultry Science Association, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
맨앞 이전 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 다음 맨뒤

하단메뉴