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1.
서명
Ability of neonatal human Lactobacillus isolates to remove cholesterol from liquid media 미리보기
저자
Marshall, V. M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
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2.
서명
Accelerated Cheddar cheese ripening with encapsulated proteinases/ 미리보기
저자
Kheadr, Ehab E
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
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원문제공마감년
3.
서명
Acceleration of the drying rates of paprika fruit with drying oil and cutting/ 미리보기
저자
Krajayklang, Mayuree
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
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4.
서명
Acceptability of snacks produced by the extrusion of amaranth and blends of chickpea and bovine lung/ 미리보기
저자
Chavez-Jauregui, R. N
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
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5.
서명
A databank able to be used for identifying and authenticating commercial flatfish (Pleuronectiformes) products at the species level using isoelectric focusing of native muscle proteins/ 미리보기
저자
Bossier, Peter
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
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6.
서명
A magnetic resonance study of water uptake in whole barley kernels/ 미리보기
저자
Gruwel, Marco L H
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
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7.
서명
A mathematical model to describe flavour release from gelatine gels 미리보기
저자
Harrison, M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
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8.
서명
A model food system for mass transfer in the acidification of cut root vegetables 미리보기
저자
Azevedo, I. C. A
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
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9.
서명
Analysis of operating strategies in the production of special foods in vials by freeze drying 미리보기
저자
Lombra�, J. I
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
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10.
서명
Analysis of the kinetic patterns of horseradish peroxidase thermal inactivation in sodium phosphate buffer solutions of different ionic strength 미리보기
저자
Saraiva, J
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
11.
서명
An analysis of water vapour diffusion in whey protein films/ 미리보기
저자
Yoshida, C. M. P
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
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12.
서명
An EPR study into the effect of annealing on both the Mn2+ and free radical signal in lentil/ 미리보기
저자
Polat, Mustafa
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
13.
서명
An NMR pulsed field gradient study of the electrical and conventional heating of carrot 미리보기
저자
Stapley, A. G. F
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
14.
서명
Anti-oxidant activity of added tea catechins on lipid oxidation of raw minced red meat, poultry and fish muscle/ 미리보기
저자
Tang, Shuze
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
15.
서명
Antioxidant Food Supplements in Human Health/ 미리보기
저자
Richardson, David P
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
16.
서명
Antioxidant properties of natural flavonoids: quenching and generation of singlet molecular oxygen/ 미리보기
저자
Avila, Vicente
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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17.
서명
Antioxidants in fruits and vegetables - the millennium's health/ 미리보기
저자
Kaur, Charanjit
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
18.
서명
Anti-oxidants in Muscle Foods - Nutritional Strategies to Improve Quality/ 미리보기
저자
Richardson, R I
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
19.
서명
A rapid HPLC-determination of ATP-related compounds and its application to herring stored under modified atmosphere/ 미리보기
저자
�zogul, Fatih
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
20.
서명
A review on microwave baking of foods/ 미리보기
저자
Sumnu, G�l�m
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
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