충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : 전체]
321건 중 321건 출력
10/17 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
181.
서명
Kinetic model for water/oil absorption of mesquite gum (Prosopis juliflora) and gum arabic (Acacia senegal) 미리보기
저자
Beristain, C. I
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
182.
서명
Kinetic parameters for thermal inactivation of cut green beans lipoxygenase calculated using unsteady-state methods/ 미리보기
저자
Garrote, Ra� L
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
183.
서명
Kinetics of roasting of split chickpea (Cicer arietinum) 미리보기
저자
Bhattacharya, S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
184.
서명
Kinetics of sunflower oil contamination with polycyclic aromatic hydrocarbons from contaminated recycled low density polyethylene film 미리보기
저자
Simko, P
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
185.
서명
Letter to the editor /// 미리보기
저자
Mock, Jim
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
186.
서명
Letter to the Editor /// 미리보기
저자
Garcia-Vazquez, Eva
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
187.
서명
Lipid Analysis in Oils and Fats/ 미리보기
저자
Moffat, Colin
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
188.
서명
Liquid-to-particle heat transfer in continuous tube flow: Comparison between experimental techniques 미리보기
저자
Balasubramaniam, V. M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
189.
서명
Listeria, Listeriosis and Food Safety, 2nd edition/ 미리보기
저자
Harrigan, W F
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
190.
서명
Lysine and tryptophan fortification of nixtamalized corn flour/ 미리보기
저자
Waliszewski, Krzysztof N
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
191.
서명
Magnetic resonance imaging of fat and muscle distribution in meat 미리보기
저자
Tingle, J. M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
192.
서명
Maintaining postharvest quality of raspberries with natural volatile compounds/ 미리보기
저자
Wang, C. Y
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
193.
서명
Manufacture of Mozzarella cheese from highly-concentrated skim milk microfiltration retentate depleted of whey proteins/ 미리보기
저자
Brandsma, Randall L
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
194.
서명
Measurement of the diffusion coefficient of manganese ions in cured porkby One-dimensional ^1H Magnetic Resonance Imaging 미리보기
저자
Guiheneuf, T
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
195.
서명
Meat Science: An Introductory Text/ 미리보기
저자
Mcnally, Peter
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
196.
서명
Mechanical strength and rheological behaviour of barley kernels 미리보기
저자
Bargale, P. C
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
197.
서명
Microbial, chemical and rheological properties of laban (cultured milk)/ 미리보기
저자
Guizani, Nejib
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
198.
서명
Microbial hazards related to rice sprouting 미리보기
저자
Piernas, V
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
199.
서명
Microbiological and rheological studies on Portuguese kefir grains 미리보기
저자
Pintado, M. E
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
200.
서명
Microbiological, physicochemical and organoleptic changes of shredded carrots stored under modified storage 미리보기
저자
Kakiomenou, K
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 다음 맨뒤

하단메뉴