주메뉴 바로가기
본문 바로가기(skip to content)
퀵메뉴 바로가기
마이메뉴 바로가기
도서관정보 바로가기
글로벌메뉴
주메뉴
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
ScienceON Search
FRIC Search
신청내역
관리자 목록
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
NDSL Search
FRIC Search
신청내역
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
CNU Search
|
Home
>
원문검색
>
CNU Search
>
가나다리스트
탭메뉴
기본검색
가나다리스트
전체
ㅣ
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ㅣ
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
기타
검색 타입
전체
서명
저자
발행처
ISSN
수록DB
키워드
전방일치
완전일치
결과내 검색
검색어
[가나다ABC : 전체]
총
321
건 중
321
건 출력
11/17
페이지
제한항목
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
검색결과제한
자료유형
기사
(321)
저자
Harrigan, W F
(4)
Joubert, E
(3)
Brandsma, Randall L
(2)
Coultate, Tom
(2)
Cuq, B
(2)
Fagan, John
(2)
Fan, J
(2)
Harrison, M
(2)
Hills, B. P
(2)
Kijowski, J
(2)
Krokida, Magdalini K
(2)
Polat, M
(2)
Saraiva, J
(2)
Vaz-Pires, P
(2)
Abdel-Aal, E.-S. M
(1)
Agte, V. V
(1)
Aidoo, K. E
(1)
Ak�elik, Mustafa
(1)
Al-Shahib, W
(1)
Alpaslan, M
(1)
Ambrosiadis, J
(1)
Archer, G. P
(1)
Arena, Elena
(1)
Aryana, Kayanush J
(1)
Ashurst, Philip R
(1)
더보기
(20)
more...
더보기 취소
출판사
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
(321)
발행년도
2001
(127)
1996
(55)
2003
(52)
1995
(35)
1997
(30)
2000
(22)
더보기
(1)
더보기 취소
검색간략리스트
항목선택
서명
저자
발행처
원문제공시작년
정렬
오름차순
내림차순
5
10
15
20
30
50
100
201.
서명
Microflora of blanched minimally processed fresh vegetables as components of commercial chilled ready-to-use meals/
저자
Edgar, Robert
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
202.
서명
Microstructural analysis of frying potatoes/
저자
Bouchon, Pedro
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
203.
서명
Modelling ascorbic acid thermal degradation and browning in orange juice under aerobic conditions/
저자
Manso, Maria C
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
204.
서명
Modelling non-Newtonian two-phase flow in conventional and helical-holding tubes
저자
Sandeep, K P
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
205.
서명
Modified Atmosphere Packaging and its effects on the microbiological quality and safety of produce
저자
Phillips, C. A
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
206.
서명
Modified atmosphere packaging of a mixed prepared vegetable salad dish
저자
Kwang Soo Lee
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
207.
서명
Monitoring post-harvest quality of Granny Smith apple under simulated shelf-life conditions: destructive, non-destructive and analytical measurements
저자
Tu, K
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
208.
서명
Monitoring the fermentation of the traditional Bulgarian beverage boza/
저자
Gotcheva, Velitchka
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
209.
서명
Morphological changes in tilapia muscle following freezing by airblast and liquid nitrogen methods
저자
Chen, Y.-L
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
210.
서명
NMR studies of changes in subcellular water compartmentation in parenchyma apple tissue during drying and freezing
저자
Hills, B. P
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
211.
서명
Numerical method for prediction of final microbial load in inoculated cylindrical cans of tomato concentrate heated in a pilot plant
저자
Peralta Rodriguez, R. D
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
212.
서명
Nutritional evaluation, with emphasis on protein quality, of maize-based complementary foods enriched with soya bean and cowpea tempe/
저자
Osundahunsi, O. F
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
213.
서명
Nutritional, functional and sensory properties of wheat, rice and fababean blends texturized by drum drying
저자
Abdel-Aal, E.-S. M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
214.
서명
Ohmic heating of Japanese white radish Rhaphanus sativus L
저자
Imai, T
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
215.
서명
Optical properties of corn oil during frying
저자
Vijayan, J
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
216.
서명
Optimization of a spray drying process for flaxseed gum/
저자
Oomah, B Dave
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
217.
서명
Optimization of ingredients and process conditions for the preparation of puri using response surface methodology/
저자
Vatsala, C N
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
218.
서명
Optimization of ingredients and process conditions for the preparation of tandoori roti using response surface methodology
저자
Saxena, D. C
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
219.
서명
Optimization of the production of acetylated distarch adipates using the novel software 'MULTIPLEX'/
저자
Mali, S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
220.
서명
Optimization of the quality of South Indian parotta by modelling the ingredient composition using the response surface methodology/
저자
Indrani, Dasappa
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
11
12
13
14
15
16
17
임시보관함보기
하단메뉴