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201.
서명
Microflora of blanched minimally processed fresh vegetables as components of commercial chilled ready-to-use meals/ 미리보기
저자
Edgar, Robert
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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202.
서명
Microstructural analysis of frying potatoes/ 미리보기
저자
Bouchon, Pedro
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
203.
서명
Modelling ascorbic acid thermal degradation and browning in orange juice under aerobic conditions/ 미리보기
저자
Manso, Maria C
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
204.
서명
Modelling non-Newtonian two-phase flow in conventional and helical-holding tubes 미리보기
저자
Sandeep, K P
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
205.
서명
Modified Atmosphere Packaging and its effects on the microbiological quality and safety of produce 미리보기
저자
Phillips, C. A
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
206.
서명
Modified atmosphere packaging of a mixed prepared vegetable salad dish 미리보기
저자
Kwang Soo Lee
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
207.
서명
Monitoring post-harvest quality of Granny Smith apple under simulated shelf-life conditions: destructive, non-destructive and analytical measurements 미리보기
저자
Tu, K
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
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원문제공마감년
208.
서명
Monitoring the fermentation of the traditional Bulgarian beverage boza/ 미리보기
저자
Gotcheva, Velitchka
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
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209.
서명
Morphological changes in tilapia muscle following freezing by airblast and liquid nitrogen methods 미리보기
저자
Chen, Y.-L
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
210.
서명
NMR studies of changes in subcellular water compartmentation in parenchyma apple tissue during drying and freezing 미리보기
저자
Hills, B. P
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
211.
서명
Numerical method for prediction of final microbial load in inoculated cylindrical cans of tomato concentrate heated in a pilot plant 미리보기
저자
Peralta Rodriguez, R. D
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
212.
서명
Nutritional evaluation, with emphasis on protein quality, of maize-based complementary foods enriched with soya bean and cowpea tempe/ 미리보기
저자
Osundahunsi, O. F
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
213.
서명
Nutritional, functional and sensory properties of wheat, rice and fababean blends texturized by drum drying 미리보기
저자
Abdel-Aal, E.-S. M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
214.
서명
Ohmic heating of Japanese white radish Rhaphanus sativus L 미리보기
저자
Imai, T
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
215.
서명
Optical properties of corn oil during frying 미리보기
저자
Vijayan, J
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
216.
서명
Optimization of a spray drying process for flaxseed gum/ 미리보기
저자
Oomah, B Dave
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
217.
서명
Optimization of ingredients and process conditions for the preparation of puri using response surface methodology/ 미리보기
저자
Vatsala, C N
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
218.
서명
Optimization of ingredients and process conditions for the preparation of tandoori roti using response surface methodology 미리보기
저자
Saxena, D. C
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
219.
서명
Optimization of the production of acetylated distarch adipates using the novel software 'MULTIPLEX'/ 미리보기
저자
Mali, S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
220.
서명
Optimization of the quality of South Indian parotta by modelling the ingredient composition using the response surface methodology/ 미리보기
저자
Indrani, Dasappa
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
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