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221.
서명
Osmotic dehydration of cashew apples (Anacardium occidentale L.): quality evaluation of candied cashew apples/ 미리보기
저자
Bidaisee, Gillian
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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222.
서명
Osmotic dehydration of strawberry halves: influence of osmotic agents and pretreatment methods on mass transfer and product characteristics/ 미리보기
저자
Taiwo, K. A
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
223.
서명
Partial characterization of collagen from purple sea urchin (Anthocidaris crassispina) test/ 미리보기
저자
Nagai, Takeshi
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
224.
서명
Pasting characteristics of maize/phane blends/ 미리보기
저자
Collison, Ernest K
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
225.
서명
Performance assessment under field conditions of a rapid immunological test for transgenic soybeans/ 미리보기
저자
Fagan, John
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
226.
서명
Perspectives on the 21st century development of functional foods: bridging Chinese medicated diet and functional foods/ 미리보기
저자
Xu, Yue
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
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원문제공마감년
227.
서명
Phage resistance in Lactococcus lactis subsp. lactis strains isolated from traditional fermented milk products in Turkey/ 미리보기
저자
Ak�elik, Mustafa
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
228.
서명
Phase separated, glassy and rubbery states of gellan gum in mixtures with food biopolymers and co-solutes 미리보기
저자
Kasapis, S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
229.
서명
Phenotypic and genotypic characterization of urease-positive thermophilic Campylobacters (UPTC) isolated from shellfish/ 미리보기
저자
Moore, J. E
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
230.
서명
Physical, chemical and sensory characteristics of cooked meat emulsion style products containing vegetable oils 미리보기
저자
Ambrosiadis, J
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
231.
서명
Physical measurement of the quality of fresh scad (Trachurus trachurus) and rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) during ice storage using the RT Freshmeter 미리보기
저자
Vaz-Pires, P
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
232.
서명
Pilot scale preparation of wheat gluten protein fractions: II. Technological properties of the fractions 미리보기
저자
Berot, S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
233.
서명
Position paper: Towards predictive microbiology in frozen food systems-aframework for understanding microbial population dynamics in frozen structures and in freeze-thaw cycles 미리보기
저자
Archer, G. P
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
234.
서명
Production and properties of a semi-hard cheese made from soya milk/ 미리보기
저자
Chumchuere, Sumonwan
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
235.
서명
Properties of a thermal-processed beverage prepared from roasted partially defatted peanuts 미리보기
저자
Hinds, M. J
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
236.
서명
Pulsed UV-light treatment of corn meal for inactivation of Aspergillus niger spores/ 미리보기
저자
Jun, S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
237.
서명
Quality changes in frozen whole and gutted anchovies during storage at -18� 미리보기
저자
Karacam, H
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
238.
서명
Rapid moisture and fat determination by pulsed NMR for monitoring dryingand coating processes of extrudates 미리보기
저자
Davenel, A
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
239.
서명
Reducing the coumarin content of tonka bean extracts using supercriticalCO~2 미리보기
저자
Ehlers, D
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
240.
서명
Reducing weight loss of retorted soy protein tofu by using glucose- and microwave-pre-heating treatment/ 미리보기
저자
Kaye, Yee K
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
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