충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : 전체]
321건 중 321건 출력
13/17 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
241.
서명
Re-examination of the interactions between starch and salts of metals from the non-transition groups/ 미리보기
저자
Lai, Vivian M-F
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
242.
서명
Referees/ 미리보기
저자
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
243.
서명
Referees/ 미리보기
저자
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
244.
서명
Reply/ 미리보기
저자
Fagan, John
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
245.
서명
Rheological behaviour of processed avocado pulp emulsions 미리보기
저자
Freitas, S. P
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
246.
서명
Rheological properties of mixed muscle/nonmuscle protein emulsions treated with transglutaminase at two ionic strengths/ 미리보기
저자
Ramirez-Suarez, J. C
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
247.
서명
Risk and food: environmental concerns and consumer practices/ 미리보기
저자
Halkier, Bente
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
248.
서명
Risk, consent and public debate: some preliminary considerations for the ethics of food safety/ 미리보기
저자
Thompson, Paul B
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
249.
서명
Scaling approach to water sorption isotherms of hydrogels and foods 미리보기
저자
Mizrahi, S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
250.
서명
Seasonal changes and preliminary characterization of cathepsin D-like activity in sardine (Sardina pilchardus) - muscle 미리보기
저자
Gomez-Guillen, M. C
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
251.
서명
Sensory characteristics of sorghum composite bread*/ 미리보기
저자
Carson, Lin
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
252.
서명
Shear forces for dehulling, splitting and breaking raw and pretreated pigeonpeas 미리보기
저자
Phirke, P. S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
253.
서명
Shelf-life Evaluation of Foods (Second edition)/ 미리보기
저자
Kilcast, David
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
254.
서명
Shelf-life modelling of ready-to-eat coconut/ 미리보기
저자
Sinigaglia, M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
255.
서명
Shelf-life of tortilla extended with fungal amylases 미리보기
저자
Iturbe Chi�s Francisca Aida
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
256.
서명
Short Report by Book Review Editor: Evaluation of Certain Veterinary Drug Residues in Food. (WHO Technical Report Series 888)/ 미리보기
저자
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
257.
서명
Simple procedures to remove mimosine from young leaves, pods and seeds of Leucaena leucocephala used as food 미리보기
저자
Soedarjo, M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
258.
서명
Simple rapid processing of African oil bean seeds for ugba production 미리보기
저자
Sokari, T. G
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
259.
서명
Simultaneous heat and mass transfer between air and soybean seeds in a concurrent moving bed/ 미리보기
저자
Barrozo, Marcos A S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
260.
서명
Spectrophotometric determination of carbaryl in its formulations, waters and food grains/ 미리보기
저자
Manjubhashini, A. B
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
맨앞 이전 11 12 13 14 15 16 17 

하단메뉴