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261.
서명
Spectrophotometric determination of single synthetic food colour in softdrinks using ion-pair formation and extraction 미리보기
저자
Lau, O.-W
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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262.
서명
State diagrams to help describe wheat bread processing/ 미리보기
저자
Cuq, B
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
263.
서명
State diagrams to help describe wheat bread processing/ 미리보기
저자
Cuq, B
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
264.
서명
Stochastic approach to the modelling of water losses during osmotic dehydration and improved parameter estimation/ 미리보기
저자
Cunha, Lu� M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
265.
서명
Strength of health-related claims and their perceived advantage/ 미리보기
저자
Urala, N
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
266.
서명
Structural changes and shrinkage of potato during frying/ 미리보기
저자
Costa, Rui M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
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원문제공마감년
267.
서명
Structural properties of dehydrated products during rehydration/ 미리보기
저자
Krokida, Magdalini K
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
268.
서명
Studies on the electrostatic interactions of lysozyme with �lactalbuminand �lactoglobulin 미리보기
저자
Howell, N. K
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
269.
서명
Subject Index /// 미리보기
저자
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
270.
서명
Subject Index /// 미리보기
저자
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
271.
서명
Technological characterization of lactic acid bacteria from Tenerife cheese/ 미리보기
저자
Perez, G
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
272.
서명
Temperature and pressure effects on supercritical CO~2 extraction of tomato seed oil 미리보기
저자
Roy, B. C
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
273.
서명
Temperature distribution analysis of a water cascading retort in rotary and static modes/ 미리보기
저자
Varga, Szabolcs
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
274.
서명
Texture of rehydrated dried bell peppers modified by low-temperature blanching and calcium addition/ 미리보기
저자
Dom�guez, Rocio
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
275.
서명
The air drying behaviour of fresh and osmotically dehydrated banana slices 미리보기
저자
Sankat, C. K
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
276.
서명
The characteristics and stabilization of a caffeine demethylase enzyme complex/ 미리보기
저자
Sideso, Odafe F P
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
277.
서명
The composition and microbial quality of pre-packed dates purchased in Greater Glasgow 미리보기
저자
Aidoo, K. E
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
278.
서명
The dependence of Ca^2^+ adsorption by rice bran on surface charge/ 미리보기
저자
Navas, P. B
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
279.
서명
The detection of residual pectin methylesterase activity in pasteurized tomato juices 미리보기
저자
Castaldo, D
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
280.
서명
The Economics of HACCP - Costs and Benefits/ 미리보기
저자
Webb, A J
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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