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281.
서명
The effect of chilled storage on Listeria monocytogenes cell surface hydrophobicity and attachment to beef muscle/ 미리보기
저자
Dykes, Gary A
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
282.
서명
The effect of cryoprotectants during freezing or freeze drying upon properties of washed mechanically recovered broiler meat 미리보기
저자
Kijowski, J
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
283.
서명
The effect of hot-water immersions on the appearance and microbiological quality of skin-on chicken-breast pieces/ 미리보기
저자
G�ksoy, Erg�n O
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
284.
서명
The effect of ionising radiation on the CIELAB colour co-ordinates of chicken breast meat as measured by different instruments 미리보기
저자
Millar, S. J
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
285.
서명
The effect of pretreatments on the drying rate and quality of dried bananas/ 미리보기
저자
Dandamrongrak, R
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
286.
서명
The effect of storage at tropical ambient temperature on the quality and shelf life of grouper (Plectropomus maculatus)/ 미리보기
저자
Surti, Titi
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
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원문제공마감년
287.
서명
The effect of sugars on the extrusion of maize grits: II. Starch conversion 미리보기
저자
Fan, J
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
288.
서명
The effect of sugars on the extrusion of maize grits: I. The role of theglass transition in determining product density and shape 미리보기
저자
Fan, J
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
289.
서명
The effect of the method of drying on the colour of dehydrated products/ 미리보기
저자
Krokida, Magdalini K
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
290.
서명
The effects of particle size, connective tissue and cooking regime upon properties of washed mechanically recovered broiler meat 미리보기
저자
Kijowski, J
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
291.
서명
The effects on the quality of Cavendish bananas, which have been treated with ethylene, of exposure to 1-methylcyclopropene/ 미리보기
저자
Bagnato, N
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
292.
서명
The extension of the shelf-life of sardine which were packaged in a vacuum stored under refrigeration, and treated by delta-irradiation/ 미리보기
저자
Kasimoglu, A
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
293.
서명
The gradient plate technique as a means of studying the recovery of heat-injured Brochothrix thermosphacta/ 미리보기
저자
Rattanasomboon, Naphaporn
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
294.
서명
The impact of both the season of collection and drying on the volatile constituents of Origanum vulgare L. ssp. hirtum grown wild in Croatia/ 미리보기
저자
Jerkovic, I
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
295.
서명
The influence of mash pre-aging on the development of the flavour-activecompound, 4-hydroxy-2(or5)-ethyl- 5(or2)-methyl-3(2H)-furanone (HEMF), during soy sauce fermentation 미리보기
저자
Hayashida, Y
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
296.
서명
The influence of the temperature increase rate on the accuracy of diffusion parameters estimated under non-isothermal conditions 미리보기
저자
Brandao, T. R. S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
297.
서명
The kinetic evaluation of the use of high hydrostatic pressure to destroy Lactobacillus plantarum and Lactobacillus brevis/ 미리보기
저자
Mallidis, C
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
298.
서명
The microbiology of mixed salad containing raw and cooked ingredients without dressing 미리보기
저자
Nguyen-The, C
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
299.
서명
The relationship between the composition and texture of conventional and low-fat frankfurters/ 미리보기
저자
Ord∃ez, Marta
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
300.
서명
Thermal and other physical properties of foods: needs for data and for standards 미리보기
저자
Nesvadba, P
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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