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21.
서명
Artificial neural network for the prediction of temperature, moisture and fat contents in meatballs during deep-fat frying/ 미리보기
저자
Mittal, G S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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22.
서명
Ascorbic acid improves the antioxidant activity of European grape juices by improving the juices' ability to inhibit lipid peroxidation of human LDL in vitro/ 미리보기
저자
Landbo, Anne-Katrine
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
23.
서명
A small-scale rotary fermentation unit for rooibos tea 미리보기
저자
Joubert, E
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
24.
서명
Asparagus responds to controlled atmospheres in warm conditions 미리보기
저자
Lill, R. E
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
25.
서명
Aspartame: studies on UV spectral characteristics/ 미리보기
저자
Dattatreya, B. S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
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26.
서명
Assessment of airflow patterns inside six industrial beef carcass chillers/ 미리보기
저자
Mirade, Pierre-Sylvain
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
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원문제공마감년
27.
서명
Assessment of neohesperidine DC stability during pasteurization of juice-based drinks 미리보기
저자
Montijano, H
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
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28.
서명
Author Index /// 미리보기
저자
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
29.
서명
Author Index /// 미리보기
저자
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
30.
서명
Author Index/ 미리보기
저자
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
31.
서명
Author's reply/ 미리보기
저자
Garc� Lacarra, Teresa
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
32.
서명
A viewpoint of mucosal immunity in relation to early feeding method/ 미리보기
저자
Ogundele, Michael Oladipo
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
33.
서명
Bacterial dormancy in Campylobacter: abstract theory or cause for concern?/ 미리보기
저자
Moore, John E
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
34.
서명
Bactericidal effect of atmospheric gas plasma on Escherichia coli K12/ 미리보기
저자
Maeda, Y
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
35.
서명
Behaviour of green beans during the immersion chilling and freezing/ 미리보기
저자
Chourot, Jean-Marc
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
36.
서명
Benzoyl chloride modified ionomer films as antimicrobial food packaging materials 미리보기
저자
Weng, Y.-M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
37.
서명
Biochemical changes during the preparation of soy sauce koji with extruded and traditional raw materials 미리보기
저자
Ling, M.-Y
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
38.
서명
Biogenic amines during ripening in 'Semicotto Caprino' cheese: role of enterococci/ 미리보기
저자
Galgano, Fernanda
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
39.
서명
Book Review Index /// 미리보기
저자
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
40.
서명
Book Review Index /// 미리보기
저자
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
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