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41.
서명
Changes in carotenoid, physicochemical and sensory values of deep-fried carrot chips during storage/ 미리보기
저자
Sulaeman, A
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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42.
서명
Changes in the microbiological quality of shellfish, brought about by treatment with high hydrostatic pressure/ 미리보기
저자
Linton, M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
43.
서명
Chemical composition and functional properties of conophor nut (Tetracarpidium conophorum) flour/ 미리보기
저자
Odoemelam, S. A
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
44.
서명
Chocolate and Cocoa: Health and Nutrition/ 미리보기
저자
Richardson, David
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
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원문제공마감년
45.
서명
Clostridium botulinum: a Practical Approach to the Organism and its Control in Foods/ 미리보기
저자
Betts, R
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
46.
서명
Coconut milk: chemistry and technology 미리보기
저자
Seow, C. C
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
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47.
서명
Commentary on `Optimization of experimental parameters for the EPR detection of the cellulosic radical in irradiated foodstuffs' 미리보기
저자
Desrosiers, M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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48.
서명
Comments regarding publication on 'Performance assessment of rapid immunological test'/ 미리보기
저자
David Grothaus
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
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49.
서명
Comparative effects of gamma irridation and ozone treatment on hygienic quality of aloe powders 미리보기
저자
Byun, M.-W
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
50.
서명
Comparative quantitative analysis of the effect of cultivar, wine growing region and vinification method on the protein profiles of some white wines/ 미리보기
저자
Sarmento, M R
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
51.
서명
Comparison of high pressure treatment and thermal pasteurization effectson the quality and shelf life of guava puree 미리보기
저자
Yen, G.-C
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
52.
서명
Composition, soaking, cooking properties and thermal characteristics of starch of chickpeas, wrinkled peas and smooth peas/ 미리보기
저자
Klamczynska, Beata
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
53.
서명
Consumer preferences and fungal and mycotoxin contamination of dried cassava products from Ghana/ 미리보기
저자
Wareing, Peter W
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
54.
서명
CONTENTS /// 미리보기
저자
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
55.
서명
Continued inhibitory effect of carbon dioxide packaging on Listeria monocytogenes and other microorganisms on normal pH beef during abusive retail display 미리보기
저자
Avery, S. M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
56.
서명
Continuous Thermal Processing of Foods - Pasteurization and UHT Sterilization/ 미리보기
저자
Holdsworth, Donald
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
57.
서명
Crossflow microfiltration of gum arabic solutions: Comparison of the classical system with the co-current permeate flow system 미리보기
저자
Decloux, M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
58.
서명
Cryoprotection of protein by highly concentrated branched oligosaccharides/ 미리보기
저자
Auh, J. H
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
59.
서명
Current methods to evaluate contribution and interactions of components to flavour of solid foods using hard cheese as an example 미리보기
저자
Delahunty, C. M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
60.
서명
Deep fat frying characteristics of chickpea flour suspensions/ 미리보기
저자
Bhat, Keshava K
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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