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61.
서명
Design of experiments for improving the precision in the estimation of diffusion parameters under isothermal and non-isothermal conditions/ 미리보기
저자
Brandao, Teresa R S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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62.
서명
Detection of hazelnut DNA traces in chocolate by PCR/ 미리보기
저자
Herman, L
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
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원문제공마감년
63.
서명
Determination of carbamate pesticides by a cholinesterase-based flow injection biosensor/ 미리보기
저자
Lee, Hye-Sung
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
64.
서명
Determination of optimum hazelnut roasting conditions/ 미리보기
저자
Saklar, Sena
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
65.
서명
Detoxication of rapeseed meal by Rhizopus Oligosporus sp-T3: A first step towards rapeseed protein concentrate 미리보기
저자
Rozan, P
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
66.
서명
Development of an extruded plantain/corn/soy weaning food/ 미리보기
저자
Njoki, Paul
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
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원문제공마감년
67.
서명
Development of predictive models for end-use quality of spring wheats through canonical analysis/ 미리보기
저자
Butt, Masood S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
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원문제공마감년
68.
서명
Diet and Health: Scientific Perspectives, 2nd edition/ 미리보기
저자
Harrigan, W F
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
69.
서명
Disinfestation of Basmati rice by the use of g-radiation/ 미리보기
저자
Rao, V Sudha
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
70.
서명
Dynamic mechanical thermal analysis of aqueous sugar solutions containing fructose, glucose, sucrose, maltose and lactose/ 미리보기
저자
Cruz, Isabel B
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
71.
서명
Dynamics of internal atmosphere and humidity in perforated packages of peeled garlic cloves/ 미리보기
저자
Lee, Dong Sun
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
72.
서명
Dynamic supercritical CO~2 extraction for the removal of cholesterol from anhydrous milk fat 미리보기
저자
Huber, W
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
73.
서명
Editorial /// 미리보기
저자
Early, Ralph
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
74.
서명
Effective water diffusivity in deep-fat fried restructured potato product 미리보기
저자
Pinthus, E. J
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
75.
서명
Effect of 5-caffeoylquinic acid on soybean oil oxidative stability 미리보기
저자
Luzia, M. R
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
76.
서명
Effect of autoclaving cocoa nibs before roasting on the precursors of the Maillard reaction and pyrazines/ 미리보기
저자
de Brito, Edy S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
77.
서명
Effect of commercial fat replacers on the microstructure of low-fat Cheddar cheese/ 미리보기
저자
Aryana, Kayanush J
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
78.
서명
Effect of dietary a-tocopheryl acetate supplementation on the shelf-life stability of reduced nitrite cooked ham products/ 미리보기
저자
Dineen, N
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
79.
서명
Effect of emulsifier type and homogenization temperature and pressure onphysical properties of peanut extract 미리보기
저자
Rustom, I. Y. S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
80.
서명
Effect of ethanol concentration on the efficiency of extraction of ginseng saponins when using a microwave-assisted process (MAP™)/ 미리보기
저자
Kwon, J.-H
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
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