주메뉴 바로가기
본문 바로가기(skip to content)
퀵메뉴 바로가기
마이메뉴 바로가기
도서관정보 바로가기
글로벌메뉴
주메뉴
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
ScienceON Search
FRIC Search
신청내역
관리자 목록
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
NDSL Search
FRIC Search
신청내역
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
CNU Search
|
Home
>
원문검색
>
CNU Search
>
가나다리스트
탭메뉴
기본검색
가나다리스트
전체
ㅣ
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ㅣ
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
기타
검색 타입
전체
서명
저자
발행처
ISSN
수록DB
키워드
전방일치
완전일치
결과내 검색
검색어
[가나다ABC : 전체]
총
321
건 중
321
건 출력
5/17
페이지
제한항목
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
검색결과제한
자료유형
기사
(321)
저자
Harrigan, W F
(4)
Joubert, E
(3)
Brandsma, Randall L
(2)
Coultate, Tom
(2)
Cuq, B
(2)
Fagan, John
(2)
Fan, J
(2)
Harrison, M
(2)
Hills, B. P
(2)
Kijowski, J
(2)
Krokida, Magdalini K
(2)
Polat, M
(2)
Saraiva, J
(2)
Vaz-Pires, P
(2)
Abdel-Aal, E.-S. M
(1)
Agte, V. V
(1)
Aidoo, K. E
(1)
Ak�elik, Mustafa
(1)
Al-Shahib, W
(1)
Alpaslan, M
(1)
Ambrosiadis, J
(1)
Archer, G. P
(1)
Arena, Elena
(1)
Aryana, Kayanush J
(1)
Ashurst, Philip R
(1)
더보기
(20)
more...
더보기 취소
출판사
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
(321)
발행년도
2001
(127)
1996
(55)
2003
(52)
1995
(35)
1997
(30)
2000
(22)
더보기
(1)
더보기 취소
검색간략리스트
항목선택
서명
저자
발행처
원문제공시작년
정렬
오름차순
내림차순
5
10
15
20
30
50
100
81.
서명
Effect of fermentation and drying conditions on the quality of rooibos tea
저자
Joubert, E
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
82.
서명
Effect of fish to starch ratio on viscoelastic properties and microstructure of fish cracker ('keropok') dough/
저자
Kyaw, Z Y
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
83.
서명
Effect of formulation on protein breakdown, in vitro digestibility, rheological properties and acceptability of tarhana, a traditional Turkish cereal food
저자
Ibanoglu, S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
84.
서명
Effect of frozen storage on deep-fat fried breaded onion rings
저자
Gennadios, A
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
85.
서명
Effect of gamma irradiation on the raw meat in Bologna sausage production/
저자
Byun, Myung-Woo
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
86.
서명
Effect of glutenin subfractions on bread-making quality of wheat/
저자
Jood, Sudesh
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
87.
서명
Effect of heat on microorganisms isolated from freshly caught chilled scad (Trachurus trachurus)
저자
Vaz-Pires, P
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
88.
서명
Effect of infrared heating on the properties of legume seeds*/
저자
Fasina, Oladiran
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
89.
서명
Effect of irradiation and chilled storage on the microbiological and sensory quality of a ready meal
저자
McAtter, N. J
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
90.
서명
Effect of location and soaking treatments on the cooking quality of some chickpea breeding lines/
저자
Coskuner, Y
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
91.
서명
Effect of manufacturing treatments on the rheological character of Mozzarella cheese made from microfiltration retentate depleted of whey proteins/
저자
Brandsma, Randall L
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
92.
서명
Effect of membrane pore size on quality of ultrafiltered apple juice/
저자
Z�rate-Rodr�uez, Elpidio
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
93.
서명
Effect of moisture content on compressive strength of whole snap bean (Phaseolus vulgaris L.) seeds and separated cotyledons
저자
Bay, A. P. M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
94.
서명
Effect of natural fermentation on in vitro zinc bioavailability in cereal-legume mixtures
저자
Agte, V. V
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
95.
서명
Effect of packaging cycle on the colour stability of six beef muscles stored in a modified atmosphere mother pack system with oxygen scavengers/
저자
Isdell, E
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
96.
서명
Effect of physico-chemical and molecular mobility parameters on Staphylococcus aureus growth/
저자
Vittadini, E
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
97.
서명
Effect of reciprocal pressurization on germination and killing of bacterial spores/
저자
Furukawa, S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
98.
서명
Effect of refining processes on the total and individual tocopherol content in sunflower oil/
저자
Alpaslan, M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
99.
서명
Effect of 'ropy' strains of Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaris and Streptococcus thermophilus on theology of stirred yogurt
저자
Rawson, H. L
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
100.
서명
Effect of sugar on the extrusion of maize grits and wheat flour/
저자
Carvalho, Carlos W P
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
임시보관함보기
하단메뉴