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81.
서명
Effect of fermentation and drying conditions on the quality of rooibos tea 미리보기
저자
Joubert, E
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
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82.
서명
Effect of fish to starch ratio on viscoelastic properties and microstructure of fish cracker ('keropok') dough/ 미리보기
저자
Kyaw, Z Y
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
83.
서명
Effect of formulation on protein breakdown, in vitro digestibility, rheological properties and acceptability of tarhana, a traditional Turkish cereal food 미리보기
저자
Ibanoglu, S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
84.
서명
Effect of frozen storage on deep-fat fried breaded onion rings 미리보기
저자
Gennadios, A
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
85.
서명
Effect of gamma irradiation on the raw meat in Bologna sausage production/ 미리보기
저자
Byun, Myung-Woo
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
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86.
서명
Effect of glutenin subfractions on bread-making quality of wheat/ 미리보기
저자
Jood, Sudesh
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
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원문제공마감년
87.
서명
Effect of heat on microorganisms isolated from freshly caught chilled scad (Trachurus trachurus) 미리보기
저자
Vaz-Pires, P
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
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원문제공마감년
88.
서명
Effect of infrared heating on the properties of legume seeds*/ 미리보기
저자
Fasina, Oladiran
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
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89.
서명
Effect of irradiation and chilled storage on the microbiological and sensory quality of a ready meal 미리보기
저자
McAtter, N. J
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
90.
서명
Effect of location and soaking treatments on the cooking quality of some chickpea breeding lines/ 미리보기
저자
Coskuner, Y
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
91.
서명
Effect of manufacturing treatments on the rheological character of Mozzarella cheese made from microfiltration retentate depleted of whey proteins/ 미리보기
저자
Brandsma, Randall L
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
92.
서명
Effect of membrane pore size on quality of ultrafiltered apple juice/ 미리보기
저자
Z�rate-Rodr�uez, Elpidio
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
93.
서명
Effect of moisture content on compressive strength of whole snap bean (Phaseolus vulgaris L.) seeds and separated cotyledons 미리보기
저자
Bay, A. P. M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
94.
서명
Effect of natural fermentation on in vitro zinc bioavailability in cereal-legume mixtures 미리보기
저자
Agte, V. V
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
95.
서명
Effect of packaging cycle on the colour stability of six beef muscles stored in a modified atmosphere mother pack system with oxygen scavengers/ 미리보기
저자
Isdell, E
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
96.
서명
Effect of physico-chemical and molecular mobility parameters on Staphylococcus aureus growth/ 미리보기
저자
Vittadini, E
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
97.
서명
Effect of reciprocal pressurization on germination and killing of bacterial spores/ 미리보기
저자
Furukawa, S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
98.
서명
Effect of refining processes on the total and individual tocopherol content in sunflower oil/ 미리보기
저자
Alpaslan, M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
99.
서명
Effect of 'ropy' strains of Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaris and Streptococcus thermophilus on theology of stirred yogurt 미리보기
저자
Rawson, H. L
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
100.
서명
Effect of sugar on the extrusion of maize grits and wheat flour/ 미리보기
저자
Carvalho, Carlos W P
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
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