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Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
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(321)
저자
Harrigan, W F
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Joubert, E
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Brandsma, Randall L
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Coultate, Tom
(2)
Cuq, B
(2)
Fagan, John
(2)
Fan, J
(2)
Harrison, M
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Hills, B. P
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Kijowski, J
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Polat, M
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Saraiva, J
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출판사
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
(321)
발행년도
2001
(127)
1996
(55)
2003
(52)
1995
(35)
1997
(30)
2000
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저자
발행처
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30
50
100
101.
서명
Effect of temperature and fruit-moisture content on discolouration of dried, sulphured Bon Chretien pears during storage/
저자
Joubert, Elizabeth
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
102.
서명
Effect of the presence of gum arabic on the thermostability of thaumatin/
저자
Couteau, C
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
103.
서명
Effect of thermal treatment of incubated potato juice on the formation of Maillard volatiles/
저자
Davids, S. J
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
104.
서명
Effects of acid adaptation on the survival of Listeria monocytogenes on modified atmosphere packaged vegetables/
저자
Francis, Gillian A
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
105.
서명
Effects of air flow-rate on flavour release from liquid emulsions in themouth
저자
Harrison, M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
106.
서명
Effects of CO~2 absorbent and high-pressure treatment on the shelf-life of packaged Kimchi products/
저자
Lee, J. W
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
107.
서명
Effects of cryoprotectant mixtures on physical properties of frozen and thawed pureed cooked potatoes: some introductory studies/
저자
Downey, G
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
108.
서명
Effects of extrusion conditions on quality of cassava bran/cassava starch extrudates/
저자
Hashimoto, J. M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
109.
서명
Effects of formulation and processing conditions on easily extractable lipid and nitrogen components of wheat sourdoughs
저자
Collar, C
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
110.
서명
Effects of frying parameters on physical changes of tapioca chips duringdeep-fat frying
저자
Vasanti Nair, C. K
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
111.
서명
Effects of gas atmosphere, antimicrobial dip and temperature on the fateof Listeria innocua and Listeria monocytogenes on minimally processed lettuce
저자
Francis, G. A
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
112.
서명
Effects of ice-nucleation active bacteria on the freezing of some model food systems
저자
Li, J
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
113.
서명
Effects of inoculation with lactic acid bacteria on extending the shelf-life of vacuum-packed cold smoked salmon
저자
Leroi, F
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
114.
서명
Effects of low pressure and a rectification column on the volatile composition of fermented grape distillate
저자
Da Porto, C
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
115.
서명
Effects of three cellulose gums on the texture profile and sensory properties of low fat frankfurters
저자
Barbut, S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
116.
서명
Electronic Guide to Food Regulations/
저자
Blanchfield, J Ralph
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
117.
서명
Electropalatography in the study of tongue movement during eating and swallowing (a novel procedure for measuring texture-related behaviour)
저자
Jack, F. R
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
118.
서명
Electrosynthesis of k-carrageenan-ovalbumin complexes/
저자
Lii, C. y
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
119.
서명
Electrosynthesis of potato starch-casein complexes/
저자
Zaleska, Hanna
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
120.
서명
Elucidation of interactions of lysozyme with whey proteins by Raman spectroscopy
저자
Howell, N
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
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