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101.
서명
Effect of temperature and fruit-moisture content on discolouration of dried, sulphured Bon Chretien pears during storage/ 미리보기
저자
Joubert, Elizabeth
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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102.
서명
Effect of the presence of gum arabic on the thermostability of thaumatin/ 미리보기
저자
Couteau, C
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
103.
서명
Effect of thermal treatment of incubated potato juice on the formation of Maillard volatiles/ 미리보기
저자
Davids, S. J
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
104.
서명
Effects of acid adaptation on the survival of Listeria monocytogenes on modified atmosphere packaged vegetables/ 미리보기
저자
Francis, Gillian A
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
105.
서명
Effects of air flow-rate on flavour release from liquid emulsions in themouth 미리보기
저자
Harrison, M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
106.
서명
Effects of CO~2 absorbent and high-pressure treatment on the shelf-life of packaged Kimchi products/ 미리보기
저자
Lee, J. W
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
107.
서명
Effects of cryoprotectant mixtures on physical properties of frozen and thawed pureed cooked potatoes: some introductory studies/ 미리보기
저자
Downey, G
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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108.
서명
Effects of extrusion conditions on quality of cassava bran/cassava starch extrudates/ 미리보기
저자
Hashimoto, J. M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
109.
서명
Effects of formulation and processing conditions on easily extractable lipid and nitrogen components of wheat sourdoughs 미리보기
저자
Collar, C
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
110.
서명
Effects of frying parameters on physical changes of tapioca chips duringdeep-fat frying 미리보기
저자
Vasanti Nair, C. K
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
111.
서명
Effects of gas atmosphere, antimicrobial dip and temperature on the fateof Listeria innocua and Listeria monocytogenes on minimally processed lettuce 미리보기
저자
Francis, G. A
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
112.
서명
Effects of ice-nucleation active bacteria on the freezing of some model food systems 미리보기
저자
Li, J
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
113.
서명
Effects of inoculation with lactic acid bacteria on extending the shelf-life of vacuum-packed cold smoked salmon 미리보기
저자
Leroi, F
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
114.
서명
Effects of low pressure and a rectification column on the volatile composition of fermented grape distillate 미리보기
저자
Da Porto, C
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
115.
서명
Effects of three cellulose gums on the texture profile and sensory properties of low fat frankfurters 미리보기
저자
Barbut, S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
116.
서명
Electronic Guide to Food Regulations/ 미리보기
저자
Blanchfield, J Ralph
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
117.
서명
Electropalatography in the study of tongue movement during eating and swallowing (a novel procedure for measuring texture-related behaviour) 미리보기
저자
Jack, F. R
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
118.
서명
Electrosynthesis of k-carrageenan-ovalbumin complexes/ 미리보기
저자
Lii, C. y
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
119.
서명
Electrosynthesis of potato starch-casein complexes/ 미리보기
저자
Zaleska, Hanna
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
120.
서명
Elucidation of interactions of lysozyme with whey proteins by Raman spectroscopy 미리보기
저자
Howell, N
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
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