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Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
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(321)
저자
Harrigan, W F
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Joubert, E
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Brandsma, Randall L
(2)
Coultate, Tom
(2)
Cuq, B
(2)
Fagan, John
(2)
Fan, J
(2)
Harrison, M
(2)
Hills, B. P
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Kijowski, J
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Krokida, Magdalini K
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Polat, M
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Saraiva, J
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출판사
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
(321)
발행년도
2001
(127)
1996
(55)
2003
(52)
1995
(35)
1997
(30)
2000
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저자
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30
50
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121.
서명
Environmental Contaminants in Food/
저자
Coultate, Tom
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
122.
서명
ESR detection of irradiated broad bean (Vicia faba L.) and kinetics of the radiation induced free radical and Mn^2^+ signals/
저자
Polat, M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
123.
서명
Estimation of confidence interval of pasteurizing values of conduction-heated Sous Vide food in a combination oven
저자
Xie, G
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
124.
서명
Ethical dilemmas in sustainable agriculture/
저자
Korthals, M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
125.
서명
Ethics in food and agriculture: views from FAO/
저자
Bhardwaj, M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
126.
서명
Evaluation of heat-induced changes in Spanish commercial milk: hydroxymethylfurfural and available lysine content
저자
Morales, F.-J
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
127.
서명
Evaluation of nutrients and some anti-nutrients in lesser-known, underutilized oilseeds/
저자
Enujiugha, V. N
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
128.
서명
Extraction and composition of pectins and hemicelluloses of cell walls of sugar beet roots grown in Morocco/
저자
Fares, Khalid
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
129.
서명
Fatty acid composition of the total, neutral and phospholipids of pond-raised Brazilian Piaractus mesopotamicus
저자
Maia, E. L
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
130.
서명
Fatty acid content of the seeds from 14 varieties of date palm Phoenix dactylifera L/
저자
Al-Shahib, W
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
131.
서명
Flavour components of orange wine made from a Turkish cv. Kozan/
저자
Selli, S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
132.
서명
Flavour retention during high temperature short time extrusion cooking process: a review/
저자
Bhandari, Bhesh
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
133.
서명
Fluorescence changes in amine model systems related to fish deterioration
저자
Aubourg, S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
134.
서명
Food Additives: What every manager needs to know about the law/
저자
Knights, Jack
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
135.
서명
Food biotechnologies and retail ethics: a survey of UK retailers' views on the use of two dairy technologies/
저자
Millar, K M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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136.
서명
Food Emulsions: Principles, Practice, and Techniques/
저자
Williams, P A
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
137.
서명
Food Emulslons and Foams: Interfaces, Interactions and Stability/
저자
Williams, Peter A
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
138.
서명
Food Hypersensitivity and Adverse Reactions: A Practical Guide for Diagnosis and Management/
저자
Yaqoob, Parveen
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
139.
서명
Food Proteins: Processing Applications/
저자
Coultate, Tom
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
140.
서명
Food Texture and Viscosity: Concept and Measurement/
저자
Mitchell, J
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
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