충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : 전체]
321건 중 321건 출력
8/17 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
141.
서명
Food Transportation/ 미리보기
저자
Knight, Chris
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
142.
서명
Foreign Body Prevention, Detection and Control: A Practical Approach/ 미리보기
저자
Man, Dominic
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
143.
서명
Formulation and rheological characterization of reduced-calorie food emulsions 미리보기
저자
De Cindio, B
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
144.
서명
Functional properties of surimi powder from three Malaysian marine fish/ 미리보기
저자
Huda, Nurul
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
145.
서명
Gelatinization kinetics of amaranth starch/ 미리보기
저자
Resio, Andrea Calzetta
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
146.
서명
Genetically Modified Crops: The Ethical and Social Issues/ 미리보기
저자
Law, Barry A
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
147.
서명
Glass transition and caking of spray-dried lactose 미리보기
저자
Lloyd, R. J
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
148.
서명
Global Environment Outlook 2000/ 미리보기
저자
Harrigan, W F
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
149.
서명
Granular starches as dietary fibre and natural microcapsules/ 미리보기
저자
Lii, C. Y
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
150.
서명
Growth of the fish parasite Ichthyophonus hoferi under food relevant conditions 미리보기
저자
Spanggaard, B
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
151.
서명
Growth of the psychrotrophic pathogens Aeromonas hydrophila, Listeria monocytogenes and Yersinia enterocolitica on smoked blue cod (Parapercis colias) packed under vacuum or carbon dioxide 미리보기
저자
Graham Bell, R
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
152.
서명
Handbook of Citrus By-Products and Processing Technology/ 미리보기
저자
Ashurst, Philip R
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
153.
서명
Handbook of Food Preservation/ 미리보기
저자
Dillon, Vivian M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
154.
서명
Handbook of Probiotics/ 미리보기
저자
Fuller, Roy
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
155.
서명
Heat-resistant fungi in Nigerian heat-processed fruit juices 미리보기
저자
Obeta, J. A. N
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
156.
서명
High Dose Irradiation: Wholesomeness of Food Irradiated with Doses Above 10kgy (WHO Technical Report Series No. 890)/ 미리보기
저자
Grandison, Alistair
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
157.
서명
High hydrostatic pressure inactivation of Lactobacillus viridescens and its effects on ultrastructure of cells/ 미리보기
저자
Won Park, Sung
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
158.
서명
High-pH gelation of whey protein isolate/ 미리보기
저자
Mleko, Stanislaw
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
159.
서명
High pressure and pasteurization effect on duck foie gras 미리보기
저자
El Moueffak, A
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
160.
서명
Hydrolysis of lactose and milk whey using a fixed-bed reactor containing b-galactosidase covalently bound onto chitosan and cross-linked poly(vinyl alcohol)/ 미리보기
저자
Rejikumar, S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 다음 맨뒤

하단메뉴