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161.
서명
Identity and overall acceptance of two types of sour rye bread 미리보기
저자
Heinioe, R.-L
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
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162.
서명
Immersion chilling and freezing of a porous medium/ 미리보기
저자
Lucas, Tiphaine
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
163.
서명
Improved water resistance in edible zein films and composites for biodegradable food packaging 미리보기
저자
Yamada, K
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
164.
서명
Inactivation characteristics shown by enzymes and bacteria treated with far-infrared radiative heating/ 미리보기
저자
Sawai, J
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
165.
서명
Inactivation kinetics of horseradish peroxidase in organic solvents of different hydrophobicity at different water contents 미리보기
저자
Saraiva, J
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
166.
서명
Influence of CaCl~2 and NaCl injections on the texture and flavour of beef 미리보기
저자
Rousset-Akrim, S
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
167.
서명
Influence of chemical additives on the stability of dried tomato powder 미리보기
저자
Baloch, W. A
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
168.
서명
Influence of cleansers on a polysulphone membrane used for milk ultrafiltration 미리보기
저자
Nwuha, V. O
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
169.
서명
Influence of commercial pectolytic preparations on the composition and storage evolution of Albillo white wines/ 미리보기
저자
P�rez-Magari�, Silvia
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
170.
서명
Influence of controlled atmosphere storage on polyphenoloxidase activity in relation to colour changes of minimally processed 'Jonagored' apple/ 미리보기
저자
Rocha, A M C N
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
171.
서명
Influence of large solid spherical particles on the residence time distribution of the fluid in two-phase tubular flow 미리보기
저자
Baptista, P. N
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1995
자료유형
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원문제공마감년
172.
서명
Influence of natural fermentation on physico-chemical characteristics of rice noodles/ 미리보기
저자
Lu, Z.-H
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
173.
서명
Influence of oxygen concentration and temperature on respiratory characteristics of fresh-cut green onion/ 미리보기
저자
Hong, Seok-In
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
174.
서명
Influence of whey protein on syneresis of raw milk curds/ 미리보기
저자
Piyasena, P
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
175.
서명
Inhibition of endive (Cichorium endivia L.) polyphenoloxidase by a Carica papaya latex preparation/ 미리보기
저자
de Rigal, David
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
176.
서명
Inhibition of yeast growth in grape juice through removal of iron and other metals 미리보기
저자
Feng, M
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
1997
자료유형
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원문제공마감년
177.
서명
International Food Safety Handbook: Science, International Regulation, and Control/ 미리보기
저자
Harrigan, W F
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
178.
서명
In the words of experts: the interpretive process of the food irradiation debate 미리보기
저자
Ten Eyck, Toby A
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
179.
서명
Introduction to Animal Science/ 미리보기
저자
Sinclair, Liam A
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
180.
서명
Keyword Index/ 미리보기
저자
발행처
Published for the Insstitute of Food Science and Technology (U.K.) by Blackwell Scientific Publicati
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
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