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1.
서명
Capillary electrophoresis in food analysis 미리보기
저자
Lindeberg, J
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
2.
서명
Changes in fatty acid, simple sugar, and oligosaccharide content of cowpea (Vigna unguiculata) flour as a result of soaking, boiling, and fermentation with Rhizopus microsporus var. oligosporus 미리보기
저자
Prinyawiwatkul, W
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
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원문제공마감년
3.
서명
Changes in protein-protein and protein-polysaccharide interactions induced by high pressure 미리보기
저자
Galazka, V. B
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
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4.
서명
Changes in soluble sugars of two pineapple fruit cultivars during frozenstorage 미리보기
저자
Bartolome, A. P
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
5.
서명
Changes in tannin and cyanide contents and diastic activity during germination and the effect of traditional processing on cyanide content of sorghum cultivars 미리보기
저자
Ahmed, S. B
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
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6.
서명
Characteristic levels of some pesticides and heavy metals in imported fish 미리보기
저자
Abou-Arab, A. A. K
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
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원문제공마감년
7.
서명
Characterization and biochemical changes during the ripening of a Spanish craft goat's milk cheese (Armada variety) 미리보기
저자
Fresno, J. M
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
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원문제공마감년
8.
서명
Chemical and biochemical aspects of developing culinary banana (Musa ABB) 'Kachkal' 미리보기
저자
Goswami, B
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
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원문제공마감년
9.
서명
Chemical and physical characteristics of palm, palm kernel and groundnutoils as affected by degumming 미리보기
저자
Iwuoha, C. I
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
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원문제공마감년
10.
서명
Chemical composition and nutritional evaluation of an underexploited legume, Acacia nilotica (L.) Del. 미리보기
저자
Siddhuraju, P
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
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원문제공마감년
11.
서명
Chemical composition of Padron peppers (Capsicum annuum L.) grown in Galicia (N.W. Spain) 미리보기
저자
Lopez-Hernandez, J
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
12.
서명
Chemically determined total and available methionine in beans (Phaseolusvulgaris L.) and isolated protein fractions 미리보기
저자
Lanfer Marquez, U. M
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
13.
서명
Chemical phosphorylation of bovine casein: relationships between the reacting mixture and the binding sites of the phosphoryl moiety 미리보기
저자
Medina, A. L
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
14.
서명
Chemometric classification of honeys according to their type based on quality control data 미리보기
저자
Lopez, B
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
15.
서명
Chlorine and ozone washes for pesticide removal from apples and processed apple sauce 미리보기
저자
Ong, K. C
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
16.
서명
Cholesterol oxidation in a heterogeneous system initiated by water-soluble radicals 미리보기
저자
Nielsen, J. H
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
17.
서명
Classification of edible fats and oils by principal component analysis of Fourier transform infrared spectra 미리보기
저자
Dupuy, N
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
18.
서명
Combining ability and reciprocal effects for physico-chemical grain quality characteristics in maize 미리보기
저자
Alika, J. E
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
19.
서명
Composition of green coffee water-soluble fractions and identification of volatiles formed during roasting 미리보기
저자
De Maria, C. A. B
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
20.
서명
Computer modelling studies of the water-structuring properties of carbohydrates and the sweetness response 미리보기
저자
Astley, T
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
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원문제공마감년
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