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2000 삭제
American Association of Cereal Chemists 삭제

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1.
서명
Chalky and Translucent Rice Grains Differ in Starch Composition and Structure and Cooking Properties/ 미리보기
저자
Lisle, A J
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
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2.
서명
Characterization of Oat Endoproteinases that Hydrolyze Oat Globulins/ 미리보기
저자
Mikola, M
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
3.
서명
Characterization of the 1B-Type w-Gliadins from Triticum aestivum Cultivar Butte 미리보기
저자
DuPont, F M
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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원문제공마감년
4.
서명
Characterization of Thiamin-Binding Protein from Wheat Germ/ 미리보기
저자
Adachi, T
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
5.
서명
Classification of Single- and Double-Mutant Corn Endosperm Genotypes by Near-Infrared Transmittance Spectroscopy./ 미리보기
저자
Campbell, M R
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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원문제공마감년
6.
서명
Comparison of Asian Noodles from Some Hard White and Hard Red Wheat Flours./ 미리보기
저자
Seib, P A
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
7.
서명
Contribution of Hydrophobic Soluble Gluten Proteins, Fractionated by Hydrophobic Interaction Chromatography in Highly Acetylated Agarose, to Dough Rheological Properties./ 미리보기
저자
Torres, P I
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
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