주메뉴 바로가기
본문 바로가기(skip to content)
퀵메뉴 바로가기
마이메뉴 바로가기
도서관정보 바로가기
글로벌메뉴
주메뉴
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
ScienceON Search
FRIC Search
신청내역
관리자 목록
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
NDSL Search
FRIC Search
신청내역
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
CNU Search
|
Home
>
원문검색
>
CNU Search
>
가나다리스트
탭메뉴
기본검색
가나다리스트
전체
ㅣ
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ㅣ
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
기타
검색 타입
전체
서명
저자
발행처
ISSN
수록DB
키워드
전방일치
완전일치
결과내 검색
검색어
[가나다ABC : C]
총
130
건 중
130
건 출력
1/7
페이지
제한항목
2000
American Chemical Society, Books and Journals Division]
검색결과제한
자료유형
기사
(130)
저자
Ancos, Bego� de
(2)
Es-Safi, Nour-Eddine
(2)
Kim, Hyun-Ock
(2)
Krol, Walter J
(2)
Laurent, F
(2)
Adrian, M
(1)
Alamo, Mar� del
(1)
Alique, Rafael
(1)
Andlauer, Wilfried
(1)
Anema, Skelte G
(1)
Annis, Peter C
(1)
Annis, Seanna L
(1)
Areias, Filipe
(1)
Aro, Tarja
(1)
Banijamili, Ali R
(1)
Barbe, Jean-Christophe
(1)
Beltran, E
(1)
Bergana, Marti Mamula
(1)
Bergman, Eva-Lotta
(1)
Bernab�u, J A
(1)
Bilia, Anna Rita
(1)
Burin, Leila
(1)
Buser, Hans-Rudolf
(1)
Cantos, Emma
(1)
Cant�, Angel
(1)
더보기
(20)
more...
더보기 취소
출판사
American Chemical Society, Books and Journals Division]
(130)
발행년도
2000
(130)
검색간략리스트
항목선택
서명
저자
발행처
원문제공시작년
정렬
오름차순
내림차순
5
10
15
20
30
50
100
1.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Analysis and Stability of Carotenoids in the Flowers of Daylily (Hemerocallis disticha) as Affected by Various Treatments/
저자
Tai, C-Y
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Antioxidant Activity of Pomegranate Juice and Its Relationship with Phenolic Composition and Processing/
저자
Gil, Mar� I
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Antiradical Properties of Commercial Cognacs Assessed by the DPPH Test/
저자
Porto, Carla Da
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Autoxidation of Packed Almonds as Affected by Maillard Reaction Volatile Compounds Derived from Roasting/
저자
Severini, Carla
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Behavior of Monosaccharides, Phenolic Compounds, and Color of Red Wines Aged in Used Oak Barrels and in the Bottle/
저자
Alamo, Mar� del
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Biochemical and Microbial Changes during the Storage of Minimally Processed Cantaloupe/
저자
Lamikanra, O
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
7.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Biological Response of Rats Fed with Tofu Treated with High Hydrostatic Pressure/
저자
Pr�stamo, G
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
8.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Browning Indicators in Bread/
저자
Ram�ez-Jim�nez, A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
9.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Color Formation in Dehydrated Modified Whey Powder Systems As Affected by Compression and Tg/
저자
Burin, Leila
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
10.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Comparative Study on Chemical Changes in Olive Juice and Brine during Green Olive Fermentation/
저자
S�nchez, A H
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
11.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Contribution of Periderm Material and Blanching Time to the Quality of Pasteurized Peach Puree/
저자
Talcott, S T
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
12.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of Cooking on Banana and Plantain Texture/
저자
Qi, Baoxiu
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
13.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of Enzymatic and Chemical Oxidation on the Antioxidant Capacity of Catechin Model Systems and Apple Derivatives/
저자
Nicoli, Maria Cristina
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
14.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of Extrusion on Isoflavone Content and Antiproliferative Bioactivity of Soy/Corn Mixtures/
저자
Singletary, Keith
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
15.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of High-Pressure Treatment on the Carotenoid Composition and the Radical Scavenging Activity of Persimmon Fruit Purees/
저자
Ancos, Bego� de
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
16.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of Milk Concentration on the Irreversible Thermal Denaturation and Disulfide Aggregation of b-Lactoglobulin/
저자
Anema, Skelte G
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
17.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of Postharvest Ultraviolet Irradiation on Resveratrol and Other Phenolics of Cv. Napoleon Table Grapes/
저자
Cantos, Emma
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
18.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effects of Heat Processing and Storage on Flavanols and Sensory Qualities of Green Tea Beverage/
저자
Wang, Li-Fei
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
19.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effects of Pulsed Electric Fields on the Quality of Orange Juice and Comparison with Heat Pasteurization/
저자
Yeom, Hye Won
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
20.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Ellagic Acid, Vitaniin C, and Total Phenolic Contents and Radical Scavenging Capacity Affected by Freezing and Frozen Storage in Raspberry Fruit/
저자
Ancos, Bego� de
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
1
2
3
4
5
6
7
임시보관함보기
하단메뉴