충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : C]
130건 중 130건 출력
1/7 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
1.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Analysis and Stability of Carotenoids in the Flowers of Daylily (Hemerocallis disticha) as Affected by Various Treatments/ 미리보기
저자
Tai, C-Y
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Antioxidant Activity of Pomegranate Juice and Its Relationship with Phenolic Composition and Processing/ 미리보기
저자
Gil, Mar� I
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Antiradical Properties of Commercial Cognacs Assessed by the DPPH Test/ 미리보기
저자
Porto, Carla Da
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Autoxidation of Packed Almonds as Affected by Maillard Reaction Volatile Compounds Derived from Roasting/ 미리보기
저자
Severini, Carla
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Behavior of Monosaccharides, Phenolic Compounds, and Color of Red Wines Aged in Used Oak Barrels and in the Bottle/ 미리보기
저자
Alamo, Mar� del
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Biochemical and Microbial Changes during the Storage of Minimally Processed Cantaloupe/ 미리보기
저자
Lamikanra, O
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
7.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Biological Response of Rats Fed with Tofu Treated with High Hydrostatic Pressure/ 미리보기
저자
Pr�stamo, G
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
8.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Browning Indicators in Bread/ 미리보기
저자
Ram�ez-Jim�nez, A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
9.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Color Formation in Dehydrated Modified Whey Powder Systems As Affected by Compression and Tg/ 미리보기
저자
Burin, Leila
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
10.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Comparative Study on Chemical Changes in Olive Juice and Brine during Green Olive Fermentation/ 미리보기
저자
S�nchez, A H
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
11.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Contribution of Periderm Material and Blanching Time to the Quality of Pasteurized Peach Puree/ 미리보기
저자
Talcott, S T
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
12.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of Cooking on Banana and Plantain Texture/ 미리보기
저자
Qi, Baoxiu
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
13.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of Enzymatic and Chemical Oxidation on the Antioxidant Capacity of Catechin Model Systems and Apple Derivatives/ 미리보기
저자
Nicoli, Maria Cristina
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
14.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of Extrusion on Isoflavone Content and Antiproliferative Bioactivity of Soy/Corn Mixtures/ 미리보기
저자
Singletary, Keith
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
15.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of High-Pressure Treatment on the Carotenoid Composition and the Radical Scavenging Activity of Persimmon Fruit Purees/ 미리보기
저자
Ancos, Bego� de
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
16.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of Milk Concentration on the Irreversible Thermal Denaturation and Disulfide Aggregation of b-Lactoglobulin/ 미리보기
저자
Anema, Skelte G
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
17.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of Postharvest Ultraviolet Irradiation on Resveratrol and Other Phenolics of Cv. Napoleon Table Grapes/ 미리보기
저자
Cantos, Emma
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
18.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effects of Heat Processing and Storage on Flavanols and Sensory Qualities of Green Tea Beverage/ 미리보기
저자
Wang, Li-Fei
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
19.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effects of Pulsed Electric Fields on the Quality of Orange Juice and Comparison with Heat Pasteurization/ 미리보기
저자
Yeom, Hye Won
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
20.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Ellagic Acid, Vitaniin C, and Total Phenolic Contents and Radical Scavenging Capacity Affected by Freezing and Frozen Storage in Raspberry Fruit/ 미리보기
저자
Ancos, Bego� de
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 4 5 6 7 

하단메뉴